LIVE-SENDING KLOKKEN 16.00

En riktig god 29. desember, fininger. Tenk at 2017 er over om få strakser – det er helt vanvittig! Det er nok flere enn meg som lurer på hvor dette året tok veien, men herregud så deilig det skal bli å starte med blanke ark i 2018. 2017 var for meg det kjipeste året hittil i livet, og nå ønsker jeg bare å legge hele møkka-året bak meg!

Jeg synes det er på sin plass å avslutte 2017 med en live-sening på Facebook, hvor jeg kan ønske dere alle sammen et fantastisk nytt år, hvor vi kan skravle litt sammen, og hvor jeg kan svare på de spørsmålene dere måtte ha på lur. I denne sendingen vil jeg også annonsere alle vinnerne av de to siste adventskalenderlukene, så dette kan jo bli skikkelig spennende. Jeg håper dere vil tune inn på Facebook-siden min HER klokken 16.00!

Sees vi senere?

Nyt dagen så lenge, skjønne venner ♥