Annonse

LIVE UNTAMED

//Annonse

Finally..

Hei fra sofaen hjemme i cribben. Herlighet så deilig det er å omsider være hjemme etter en noe sliten søndag, og det er ikke noe særlig å være på reisefot etter en helsikens fest. Nå skal jeg kureres med smågodt, pledd og ullundertøy fra Daniel Franck, og det er noe å rope hurra for. 

I fjor ble jeg introdusert for kolleksjonen til selveste Mr. Franck, og de som husker innleggene fra i fjor vet at jeg falt pladask fra første stund jeg dro på meg både ullundertøy og yttertøy. I år er kolleksjonen enda mer sprudlende og fargerik, og jeg er superhappy over å både kunne kose meg med noe herlig under skiklærene i bakken i vinter, og noe å dra på meg på slappe dager i sofakroken.

I tillegg er jeg sjuuukt glad for å kunne gi en unik rabattkode: DFstyle til alle dere vakre venner, som gir hele 50% avslag på alt fra Moda Ullundertøy samt Vaaken lue. JIIPPIIIIIII! Perfekt som gave til deg selv, eller kanskje som julegave til noen du er glad i? 

Åh.. Du magiske ullundertøy!

Sånn som over her satt jeg på hotellet før i dag med en kopp kaffe. Max kos, og det var ikke en bitteliten del av meg som var keen på å bytte ut den superdigge stilongsen mot skinnbukser da vi måtte sjekke ut av hotellet i tolvtiden. Nå er Franck og jeg heldigvis tilbake der vi slapp.. I godkroken med en kopp med noe varmt oppi, og det er så deilig ♥

Ellers da.. Har dere en fin søndag?

Kjærleik

Annonse