Annonse

LIVET ER SÅ FORBANNA URETTFERDIG!

Mine fine, tusen takk! Takk for engasjementet på gårsdagens innlegg. Det betyr så mye, og det føles virkelig godt å nå ut med et såpass viktig budskap. Jeg har laget en liten oppfølger til dere i dag på video – håper dere vil ta en titt…

Situasjonen er kritisk – det er forferdelig å se hva som skjer, og hva uskyldige mennesker utsettes for. Livet er så forbanna urettferdig! Vi kan gjøre en liten forskjell, og ut ifra det jeg leser av kommentarer, er det tydelig at dere ønsker tips til hva som kan gjøres for å gjøre en håpløs situasjon litt bedre.

I videoen snakker jeg om Flykninghjelpens Artistgalla som arrangeres på lørdag. Jeg skulle egentlig deltatt på denne, men et julebord i Bergen som er booket og avklart for lenge siden, gjør det vanskelig å få til. Det spiller jo uansett ingen rolle om jeg er der eller ikke – dere kan fortsatt engasjere dere ved å bli fadder! Dette er i hvert fall ett steg i riktig retning. (Dette er forresten IKKE reklame, sånn om noen skulle lure) Tune inn på TV2 på lørdag, altså, eller bli fadder i dag ved å sende en SMS med kodeord FADDER til 02142. Her kan du lese hva pengene går til!

Som dere vet, reiste jeg nedover for å bidra i både februar og i mai. Jeg knyttet meg til organisasjonen, Dråpen i Havet – en fantastisk organisasjon, som består av frivillige, flinke mennesker som ønsker å gjøre en forskjell. Dette er en organisasjon jeg oppfordrer alle til å donere penger til – Dråpen i havet sørger for at de økonomiske midlene når helt frem, og står i tillegg på listen over organisasjoner som er godkjent av Innsamlingskontrollen.

Du kan også bidra her hemme – både med integrering, med en utstrakt hånd, ved å vise medmenneskelighet, og med et smil. Vi har mottak i hele landet – hva med å knytte seg til et av dem, og bidra der? Dette er den aller enkleste måten du kan bidra på, og ting du f.eks kan hjelpe til med er å arrangere fritidstiltak og sportsaktiviteter, gi språktrening eller leksehjelp, gi informasjon og veiledning om det norske samfunnet, gå turer sammen, og rett og slett bare være en venn! Sjekk gjerne ut denne nettsiden, for å finne ut hvor og hva du kan bidra med.

Kjære dere, vi må hjelpe. Vi må gjøre noe! Vær så snill å bidra du også ♥

Annonse