Annonse

LIVET HANDLER OM SÅ MYE MER ENN SELFIES!

//Lokal tid: 21.57

For en deilig, deeeeilig dag!

En perfekt dagen derpå ved bassenget. Det er faktisk få ting som kurerer en hangover så bra som en avkjølende og frisk dukkert, og når man i tillegg får servering når du ligger der og chiller, smiler livet litt ekstra mye. Dette fortjente vi – to dager med litt mer komfort, enn det vi ellers har hatt på denne turen, haha.

IMG_0052

Det er ingen tvil at man blir vitne til mye rart ved et West Hollywood Pool… Sånn som f.eks en venninnegjeng på fire, som i løpet av den tiden de tilbragte ved bassenget, ikke sa ett ord til hverandre da de var så himla opptatt med å ta selfies!

Jeg har aldri i hele mitt livet, sett noen kvinnfolk ta sååå mange selfies som de gjorde, og jeg har heller aldri sett noen være såpass pyntet og sminket for en pool day. De knipset i vei mens de poserte som bare juling, og innimellom slaga fløy de til toalettet for å legge på litt ekstra sminke. Håret på venstre side, håret på høyre. Med solbriller, uten solbriller, Med trutmunn, med munnen halvveis åpen… Knips, knips, knips!

Vi ble relativt satt ut, og den eneste gangen de snakket sammen, var da de trengte hverandres hjelp til å ta et bilde av en sexy posering på solsengen. Vi satt fremoverlent med magen hengende over badebuksen, og flirte godt av hele opplegget. Tenk at de sløste bort en nydelig søndag på selfies!? Noe så forbanna nitrist! Vi kunne se at de ikke koste seg, de slappet ikke av, og det eneste som var viktig var liksom den perfekte selfien.

Jeg skulle likt å tatt en prat med dem, og oppfordret jentene til å nyte disse timene, i stedet for å kaste dem bort…  Til å få dem til å forstå hva som faktisk betyr noe her i livet!

IMG_0023

IMG_0039

IMG_0011

IMG_0051

IMG_0043

IMG_0050

Vi, derimot, koste oss med tre måltider, noen friske drinker, kortspill og bading. Jeg tror jaggu vi klarte å holde ut i solsteiken i nesten 7 timer, og nå er vi så stekt atte hjelp. Vi kan trygt si at vi fikk litt fart på brunfargen i dag, så nå får vi se hvor lenge den sitter.

I morgen avslutter vi offisielt vår Route 66 i Santa Monica. Vi har enda ikke avsluttet ruten sånn etter boken, men i morgen har vi satt av noen gode og obligatoriske timer til både Santa Monica og Venice Beach, før vi suser videre til Santa Barbara – juuuhuu!

Har dere hatt en fin helg, skjønne venner?

I LOVE YOU ♥

Annonse