Annonse

LIVET OG HVERANDRE…

//Lokal tid: 02.01

Mine fine!!

Denne tidsforskjellen gir meg max stress… Herregud så kaotisk det er å være så mye som NI timer bak dere!

Når dere sover søtt, tenker jeg at jeg har flere timer på meg til å fyre ut et innlegg, men før jeg vet ordet av det er jo dere oppe og nikker, og klare for et nytt innlegg. To innlegg til dagen ser nok dessverre ut til å funke best i min tidssone, men nok om det – hjelpes som jeg skulle henge meg opp i dette, da!? Haha!

Så… Det er weekend i Sin City, og denne fredagskvelden har gått med til en real date på vår favorittrestaurant; Lavo! Her serverer de livets beste Cucumber Mojito, og jeg må nok innrømme at vi fikk et glass eller to for mye, haha. Nå er vi på stigende bris, mens vi lader opp til et helsikens pool party på TAO Beach i morgen. Da blir det dagfylla for alle penga, og jeg er nok ikke alene om å elske nettopp dagfylla… Eller? Herregud som vi gleder oss!

Tidligere i dag tok vi turen til et av kjøpesentrene her nede, og på veien dit fikk vi knipset noen bilder til dere. Her er vi altså… Dennis og jeg, klam og jævlig i 43 varmegrader!

IMG_0318

IMG_0302

 

IMG_0350

IMG_0347

IMG_0300

IMG_0240

IMG_0326

IMG_0349

IMG_0324

IMG_0343

IMG_0313

IMG_0327

IMG_0241

IMG_0304

I tillegg til å gjøre unna litt shopping her i Vegas, fikk vi også tatt turen innom et haunted hotell. DAMN, så føkkings freaky, og jeg kan garantere en ganske så skummel skrekkspesial på YouTube på søndag! Er det noen som gleder seg, eller?

Hvordan er livet der hjemme? Har dere det fint?

P.S. Kan noen vanne blomstene mine? HA HA!

Annonse