Annonse

LIVET PÅ LØKKA

Happy Monday, solstråler ♥

DER kom regnet til hovedstaden, og ettersom vi har blitt altfor godt vant til den vidunderlige solen, kjennes det skikkelig stusselig at lavtrykket er på vei. Derfor passer det veldig fint å dele noen snaps fra den solfylte dagen vi hadde i går. 

Som jeg nevnte for dere møtte jeg jentene etter jeg hadde kjørt Dennis til flyplassen, og vi tuslet rundt i hooden på Løkka som var fylt opp av mennesker i søndagsmodus som koste seg i fargerike omgivelser med utepils, coffee to go, matmarked og diverse annen moro.

Vi koste oss vi også, og etter en liten runde og hyggelige inntrykk, gikk vi innom tivoliet i Sofienbergparken for å komme i kontakt med våre barnslige sider. Den ene tieren etter den andre ble brukt for å vinne hyggelige produkter i rævva kvalitet, og tror dere søren meg ikke at jeg klarte å få med meg hele TO gjenstander i den der «grab» maskinen? Hahahahah, den der er det jo umulig å vinne på, og vi stod alle sammen og jublet, hylte og lo mens graben droppet av gevinsten i luken. Wuuhuuuuuu så forbanna GØY, og Stine fikk det til og med på video! Wuuhuu..

Fine omgivelser og fine jenter ♥ Jeg er så heldig som har så mange herlige venninner i livet mitt…

Nå skal jeg gå i gang på middagen, og på menyen står noe så spennende som kylling og ris. Sånn går det når du har en 2 kilospose med frossenkylling i frysen, ris i skapet og IKKE gidder å gå på butikken. Takk guuud for gastromat, sier jeg bare. Det beste krydderet i hele verden som får en hver rett til å smake yummy!

Hvordan har dagen deres vært i dag, søtiser? Har dere det fint?

LØØØV

Annonse