Annonse

LIVING ROOM DETAILS

Annonselenker: Kremmerhuset/Lagerhaus/Desenio

Like før vi reiste på ferie, gjorde vi et par endringer her hjemme, og for å gjenta meg selv til det kjedsommelige – vi holder altså på å forvandle cribben til et bohemsk paradis. Eller… Et lunt sted med bohemsk touch, blir vel mer korrekt. Skulle denne stilen vært 100% gjennomført måtte jeg gjort større endringer enn å implementere litt nytt dekor, putetrekk og småstæsj, men det kommer seg. Dere har kanskje sett house touren allerede? Jeg fikk i hvert fall flere spørsmål omkring detaljene i stuen – flere har ønsket å se litt flere bilder herfra, så derfor tenkte jeg å kline til med en ny interiørpost, hvor jeg viser litt mer av stuen vår.

Jeg får stadig spørsmål om hva den blå fargen heter, og dette er den nydelige Mystical Paris fra Nordsjø. Når sant skal sies er den mørkere og dypere enn på bildene, men er det én ting som er tricky, så er det å fange riktig fargenyanse på bilder. Det har så mye å si hvordan lyset er, og selvfølgelig hvordan jeg redigerer bildene. Men at fargen er helt nydelig, er det i hvert fall ingen tvil om. Vi har den både på kjøkken/stue, i gangen nede, og på soverommet, haha. I just can’t get enough!

Alle bildene er forresten fra Desenio. De har jo så mye fint, og på veggen hos oss henger Pineapple Crown HER // Peacock Feather HER // Sunlight HER // Buffalo Horns HER // Green Feathers HER // Beach Waves HER // Ancient Door HER

Den råfine bartrallen finner du HER. Jeg har lenge ønsket meg en slik tralle hvor jeg kan lagre det vi har stående av alkohol – det blir liksom litt finere med en gang man samler flaskene på en såpass lekker tralle som det her. Trallen er dekorert med diverse stæsj, som bl.a. en superfin lyslykt med rattan-materiale HER, en lampe tilsvarende denne HER, diverse kokebøker og bøker som inneholder diverse cocktail-oppskrifter, samt disse 6 whiskey-glassene HER. I tillegg fant jeg noen lekre coupeglass på Lagerhaus HER, som passer ypperlig når jeg skal lage en av mine favoritt-cocktails, nemlig espresso martini. Mums! Isbøtten HER er også superfresh å ha stående fremme på en tralle som dette her.

Coastersene og flaskeåpneren i gull er kjøpt på Urban Outfitters, og den nydelige mintgrønne vasen finner du HER. Blomstene i vasen er en blanding av disse to HER og HER – perfekt for alle oss som ikke har så grønne fingre, og som synes det er kjipt at flotte blomsterbuketter dør etter noen dager.

Jeg elsker, elsker, eeelsker dette gulvteppet HER. Det passer perfekt inn i stuen vår, og så er det i tillegg så himla digg å gå på – spesielt når man har bare tær. De små bordene synes jeg også er helt nydelige. Det lave er dessverre utsolgt, men herligheten i gull finner du HER. Både puffen i metall og den store palmen er fra Skeidar. Lysestakene på bordet finner du HER. De er så lekre!

 

Det begynner å ta form, og er det noe jeg synes er skikkelig gøy, så er det nettopp alt som har med interiør og dekorering å gjøre. Det er jo så moro å eksperimentere med ulike stiler og fargekombinasjoner, så nå skal det bli spennende å se hvor lenge jeg kommer til å holde på den bohemske stilen. Jeg har nemlig en liten drøm langt der inne, om å forvandle hele cribben til et pastellfarget 80-tallsparadis, haha, men akkurat der tror jeg Dennis setter ned foten. Vi får se hva som skjer – akkurat nå er vi i hvert fall strålende fornøyd med hvordan det ser ut her hjemme ♥

Har dere en fin tirsdag, skjønninger?

Annonse