Annonse

LIVING ROOM INTERIOR DETAILS

Happy solfylt onsdag ♥

Jeg kickstarter denne lillelørdagen med å vise noen interiørdetaljer fra stuggu. Slike bilder etterlyser dere relativt ofte, og i dag fant jeg virkelig motivasjonen til å dra opp kameraet og knipse i vei. 

Det er ingen tvil om at vi har det lekent og fargerikt her i heimen, og flere små gjenstander har blitt med hjem fra våre mange reiser. Dette har jeg vært inne på tidligere, og jeg kan ikke få delt min begeistring nok, over hvor glad jeg blir av å shoppe med meg all slags stasj når jeg er ute på reise. Jeg vet ikke om Dennis er like begeistret for alt dette nipset som meg, men han stortrives her så da burde det være greit, haha. 

Denne begeistringen for nips og pyntegjenstander har jeg nok etter både mamma og mormor. Mormor hadde så mye stasj at jeg kunne være underholdt i timesvis som liten, bare av å gå rundt i huset og titte på alt det vakre som stod på utstilling i alle kriker og kroker. Mamma er likedan, haha.. Og så har du meg da.. Jo flere freshe og morsomme gjenstander dess bedre. Maksimalismen lenge leve, sier jeg bare, haha!

Over her ser dere også hjemmekontoret mitt slik det ser ut om dagen – LOL! 

Jeg er nemlig midt i dette prosjektet mitt som jeg har mast om i en evighet, så nå venter jeg på nytt spisebord og nye knallgule stoler, samt en bordplate som skal bli en egen kontorplass. Det kommer til å bli helt rått når alt er ferdig, og jeg kribler i hele kroppen etter å vise dere det endelige resultatet. Hurra!

Sånn helt på tampen.. Har dere fått med dere hva som har skjedd med min kjære svigermor? Saken var all over the media i går, for hun har søren meg blitt hengt ut som en tyv av en butikk i Stavanger. En butikk som tok fullstendig feil av Nina og hun som faktisk stjal, og har i den forbindelse misbrukt et bilde av Nina på Facebook for å advare sine ansatte. Kan dere fatte og begripe det? Jeg er så rasende på Ninas vegne.. Det der er faen ikke ok, jeg er faktisk helt sjokkert over hvor forbanna korttenkt enkelte kan være, og heldigvis er butikken politianmeldt!

Håper de får svi som det står etter, og at min kjære svigermor får en klekkelig erstatning og TIDENES unnskylding. Tenk hvor ødeleggende dette har vært for henne!?!? Pokker ta.. Jeg koker av sinne.. Heldigvis er saken brettet ut på nett, sånn at alle der ute lærer av dette. Noen ganger kan det være ekstremt skadelig å ta saken i egne hender!

Phuuu.. Sånn.. Godt å få ut litt engasjement og sinne i denne saken. Nå blir det mer jobb her i sofakroken, så da skravles vi senere. 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse