Annonse

LIVSNYTERE!

Heia ♥

Har dere en deilig mandag så langt? Tenk da.. 13.juli allerede. Nå regner jeg med at de aller fleste av dere enten er på ferie, eller at den nærmer seg med stormskritt.. Deilig!

Dennis og jeg er noen reale livsnytere, det er det ingen tvil om! Vi kan kunsten å kose oss, og i går var en av de dagene hvor vi koste oss litt ekstra mye. Som jeg nevnte for dere i går, så tok vi en liten stroll på Løkka, etterfulgt av en deilig søndagsbrunch med vin. Litt vin på en søndag er jo helt innafor i juli måned, og søndagen kunne ikke vært bedre. 

Kameraet var selvfølgelig med på søndagshygge, og her kommer et bildedryss fra gårsdagen. Livet smiler!

Boyfriend Denim Shorts HER // Brooklyn Tee HER // Vans slip-ons fra Junkyard HER // Coachella Bracelet HER // Tropical Bracelet HER // Tropical Anklet HER // Feather Bracelet (brukt som ankelsmykke) HER // Hot Tropic Bikini Top HER // Solbriller fra Ray-Ban HER // Neglelakk fra OPI i fargen «Red Lights Ahead.. Where» HER

 

På planen i dag står mailbox clean-up, klesvask, og pakking. Jeg må holde tungen rett i munnen, for i dag skal jeg begynne å pakke til både Slottsfjell, en uke road trip i Norge, og Spania. Vi reiser nemlig rett til Voss på søndag etter festivalen i Tønsberg, og når vi kommer tilbake til Oslo søndagen etter, flyr vi direkte til Spania. I overkant travelt men steike så herlig, så nå skal jeg straks gå i gang med å sette sammen outfits, haha. Det er alltid en god idé, slik at man ikke tar med seg for mye!

Hva står på deres agenda i dag da? 

LOVE YA ♥

Annonse