Annonse

#LØKKATIPS: CAROUSEL

Husker dere #løkkatips-spalten min? Selv om jeg har flyttet ut av hovedstaden, deler jeg med glede gode tips fra stedet jeg elsker så høyt! Grünerløkka! Åh- jeg må si jeg savner dette stedet og de spesielle butikkene og koselige restaurantene…

Løkka – mitt deilige gamle nabolag – har fått et nytt paradis, nemlig Carousel… Et magisk øite univers som bugner av vakre, tørkede blomster i alle regnbuens farger, samt de mest unike friske snittblomstene som er mulig å få fatt i. Fredagsbuketten har nådd et nytt og skyhøyt nivå, og her går jeg for å kjøpe blomster når jeg skal unne meg noe ekstra spesielt!

Ikke har de «bare» vidunderlige blomster her på Carousel, de har også unike, håndplukkede vintage-skatter hentet fra alle verdens hjørner. Fargerike vintage-skatter, som er så vakre at det nesten er for godt til å være sant… Mine seneste vintage-kjøp har jeg gjort her, og jeg gleder meg til hver eneste gang jeg tar turen innom, for å se om det er noen nye gamle skatter som kan bli med meg hjem! Herregud som jeg elsker denne butikken… Den er virkelig one of a kind!

OMG! Har dere sett en nydeligere helgebukett?

Alt dette er ekte, tørkede blomster… At det går an, sier jeg bare… Elsker dette!

Butikken har som nevnt masse unikt vintage, og alt dette er til salgs… Jeg vil ha ALT, haha!

Ta turen innom neste gang dere er på Løkka, jeg lover at dere ikke blir skuffet!

Annonse