Annonse

#LØKKATIPS: HASLA

God kveld i lørdagsstuggu, fine mennesker ♥

Dennis er i London, Falk ligger og sover, og her sitter ho mor alene i stuen og nyter en rolig kveld i sofaen. Jeg har allerede tømt skålen med chips, og veksler nå mellom å trykke på tastaturet, og nappe til meg favoritter fra snopeskålen. Skal vi Danse snurrer på TV’n, stearinlysene er tent, og nå koser jeg meg noe voldsomt.

Tidligere i dag trillet mini og jeg rundt på Løkka – både for å få litt frisk luft, men også for å titte innom en favorittbutikk med stor F. Jeg tenkte nemlig at det var på tide å oppdatere #Løkkatips-spalten min, og i dag er det en gullsmed som sniker seg inn på listen.

Hasla er både navnet på denne rålekre smykkebutikken, men også navnet på det norskproduserte smykkemerket som naturligvis selges her. I butikken finner man bare skandinavisk design, og selve navnet stammer fra familienavnet i innlandet.

Hasla er nemlig en familiebedrift, og selskapet ble stiftet i 1984 av Grete Fossen og Ørnulf Hasla. De holder til i en liten by som heter Valle i Setesdal, og jeg elsker at deres arv og tradisjon lever videre på Grünerløkka. Her finner man unike og vakre smykker av høy kvalitet, inspirert av naturen, de frodige skogene, og det høye, åpne fjellandskapet i det norske innlandet. Selve produksjonen foregår også i familiens verksted i Valle, hvor dyktige sølvsmeder jobber side om side, og skaper en perfekt blanding av gammelt og nytt.

Sølvsmedene bak Hasla mener flott design starter med gjennomtenkte visjoner og høy kvalitet, og dette er kjernen i merkevaren deres, og tydelig i alt de gjør. De tar sikte på å fange trender, men alltid med sin egen vri, og det er rett og slett umulig å ikke bli inspirert av alt det lekre som selges her. Jeg heier på norske designere, og derfor ønsker jeg å gi min aller varmeste anbefaling til Hasla. Lov meg at dere tar turen innom på deres neste Oslovisitt!

Dennis kjøpte et nydelig smykke til meg her for en uke siden, og i dag fant jeg selvfølgelig noen andre vakre smykker og ringer som passet perfekt til dette smykket. Jeg klarte ikke å dy meg, så det var et par godsaker som ble med meg hjem i dag, og jeg gleder meg til å vise dere i morgen.

Som jeg har sagt tidligere, så ønsker jeg å fokusere mer på kvalitet over kvantitet, og da er smykker i ekte metaller en skikkelig god investering. Disse smykkene varer i årevis, i motsetning til billig juggel man finner i kjedebutikkene. Og fy søren så fin jeg følte meg med disse kvalitetssmykkene rundt halsen. Jeg ønsker meg seriøst hele butikken, haha.

Adresse: Markveien 54, 0554 Oslo
Åpningstider: Man – fre: 10.00 – 19.00 / Lør: 11.00 –17.00 / Søn: 13.00 – 16.00


Nyt resten av kvelden, fininger ♥ Måtte den behandle dere bra!

Annonse