#LØKKATIPS

Mine fine ♥

Velkommen til min nye spalte her på bloggen, som jeg har valgt å kalle #Løkkatips! Jeg elsker Grünerløkka, og mener bestemt at dette er den mest sjarmerende og innholdsrike bydelen i Oslo. Løkka har alt pluss litt til, og i min nye spalte vil jeg dele mine Løkkafavoritter med dere. Ved å klikke på denne kategorien vil dere altså finne tips til både shopping, spisesteder, barer og andre ting jeg mener dere ikke bør gå glipp av når dere befinner dere i hovedstaden.

Siden jeg for noen dager siden skrev om den ekstremt miljøskadelige tekstilindustrien, og samtidig slo et slag for gjenbruk, tenkte jeg at det ville passe perfekt å ta dere med inn til Velouria Vintage. Dette er en av mine favoritter, og de aller kuleste t-skjortene i garderoben min, har jeg kjøpt her.

Hos Velouria finner du de spesielle statement-plaggene, i tillegg til et stort utvalg håndplukket vintage fra 50-tallet og oppover. De har klær til både hverdag og fest, og du finner bl.a kjoler, bluser, denim, band t-skjorter og kule jakker. Om du er opptatt av designervintage, er dette plassen å gå. Her kan du nemlig finne skatter fra Fendi, Dior, Louis Vuitton, Chanel m.fl.

Adresse: Thorvald Meyers Gate 34
Åpningstider: Man – fre: 11.30 – 19.00 / Lør: 11.00 – 18.00 / Søn: 12.00 – 18.00

Jeg må også bare legge til at de som jobber der er fantastiske, og at man alltid blir møtt med et smil når man kommer inn døren. Det betyr så mye – god service er alfa omega, og det får du definitivt her! Trenger du hjelp til å finne et festantrekk, f.eks.? Null problem! Gjengen på Velouria got you covered ♥

Når du skal shoppe vintage er det spesielt to ting jeg synes er viktig… Først og fremst må du ha god tid! Det er nesten umulig å finne noe blant haugevis av klær om du har dårlig tid, så en god dose tålmodighet er nøkkelen til suksess. I tillegg er det viktig å gi klærne en sjanse i prøverommet. Mange plagg kan se litt snodige ut der de henger på kleshengeren, men med det samme de kommer på? Boom! Perfect match!

Noen av mine favoritter i klesskapet er klær jeg har funnet på ulike vintage-butikker, og det sier jo litt om kvaliteten. Jeg har f.eks. en denimskjorte jeg kjøpte på Kiliwatch i Paris for over 7 år siden, som ser like fin ut i dag. Og den skjorten hadde jo i utgangspunktet levd noen gode år før den havnet i mitt klesskap… Åh! Jeg elsker gjenbruk!

Gleder meg til neste #Løkkatips. Da er det nemlig noe helt annet enn klær og mote som skal få litt fokus ♥