Annonse

LOL @ LAX

Alright.. 

SinnaGjelsvik skal bare ta en liten tur innom dere, for det der gladkristen-opplegget jeg hadde gang i tidligere kan ryke og reise. «Ikke så verst med 7 timers forsinkelser» du liksom. IKKE POKKER! Etter halvannen time som superturister på Walk of Fame, og en aldri så liten grisete lunsj på Hooters, satt vi kursen til flyplassen.. Vi måtte jo uansett levere bilen til avtalt tid selvom flyet vårt plutselig fikk en ny timeplan, så vi dro utover i god tro om at Norwegian kunne hjelpe oss med noen nye flotte billetter, og dermed adgang gjennom sikkerhetskontrollen og inn til der det faktisk går an å være. 

Glem det!

Det var nok ingen muligheter for det skal jeg fortelle dere, så da kunne vi glede oss over 4 timer i avgangshallen. Avgangshallen, dere.. Der skjer det ikke mye. Det er heller ikke så mye sitteplass å velge mellom, så jaddaa, dere skjønner tegningen. Vi fikk på et mirakuløst vis de fire timene til å gå, og vi kunne omsider få sendt bagasjen av sted. KUN til København selvfølgelig, og ikke helt til Oslo sånn som egentlig stod på planen. Så nå når vi en eller annen gang i fremtiden kommer oss frem til Køben, må vi altså hente bagasjen, oppsøke Norwegian-personell, sjekke inn på hotell, sove, dra tilbake til flyplassen, sjekke inn på nytt, og boom.. Forhåpentligvis bli fraktet frem til the final destination. Jada, nå syter jeg og klager noe jævlig, men etter 11 timer i et fly vil man bare hjem. Ikke drive å loke rundt i Danmark, liksom. 

Så nå sitter vi her da.. Med to gavekort til en verdi av 40$ som plaster på såret som ikke duger til en dritt. Jeg trippet nemlig bort til en bar her i sted for å kjøpe to øl.. To øl siden det er det eneste som gjør dette usannsynlig lange oppholdet her på LAX litt mer levelig, og da det omsider var min tur viftet jeg fornøyd med mine vouchers da jeg skulle betale. Totalbeløp for to Corona var 19$, så min lille voucher var megagiret over å gjøre litt nytte for seg. 

Glem det!

«I’m sorry, but the vouchers are only available on food and water«.. KØDDER DU MED MEG? LOL! Vi har jo ikke gjort annet enn å spise oss trillrunde og kvalme på all den junken som er sånn mer eller mindre det eneste man får fatt i her i avgangshallen, så det hadde jo vært rimelig alright om de kunne gitt de stakkars passasjerene som har måtte vente i SYV timer en gratis øl, hæ? Burde ikke det vært en litt sånn hyggelig ting å gjøre for oss som begynner å få rimelig kort lunte? Jo! 

Sånn.. Da får vi bruke 20 nye dollar på to nye Corona, og så får vi heller ta med oss vann for 40 dollar på flyturen. Vi kan jo lage en sånn egen vannstasjon bak med toalettene der eller noe, så skal det nok bli god stemning etterhvert.. Og joda.. Det er kjempeflott at vi i hvert fall får et symbolsk beløp i stedet for ingenting, bla, bla, osv, osv, men nå vil vi bare drikke øl og komme oss hjem fort som fææn. Haha!

Måtte dere få en hinsides happy morgenstund der hjemme, så skravles vi senere ♥

LOVE YA

//Foto: @dennispoppe (På tide å gi han litt cred for at han alltid stiller opp som fotograf, hehe)

Annonse