Annonse

LONDON CALLING

Hurraaa for torsdag ♥

I dag er jeg sååå giret! Det gikk plutselig opp for meg at vi drar til London i morgen, og jeg kjenner for første gang på lenge en skikkelig reisefeber. Det skal bli så vanvittig deilig å komme seg bort i noen dager, oppleve noe nytt, suge til seg inspirasjon, og ikke minst nyte fine dager med Dennis.

På lørdag er det duket for fotballkamp på Emirates Stadion, og selv for meg som ikke finner et snev av interesse i fotball, gleder jeg meg som en liten unge til å sitte der med et fotballskjerf og heie frem Arsenal. Det er dette som er Dennis sitt favorittlag, så da får jeg liksom heie på dem siden jeg egentlig ikke bryr meg om hvem som vinner.. Eller vent litt! Det trekker jeg tilbake.. Skal jeg klare å få Dennis med meg på shopping på søndagen, tror jeg det kan være et godt utgangspunkt om Arsenal stikker av med seieren dagen i forveien..

HEIAAAA ARSENAAAAL! Måtte dere for guds skyld vinne.. For min skyld. Vær så snill. Hehe!

Wæææ. SOM vi gleder oss!

Jeg har en viss peiling på London, men hvis dere har noen supre London-tips tar jeg disse i mot med en stor takk og et slengkyss. Noen som har noen gode forslag til hvor vi kan få i oss en bedre middag f.eks? 

Nyt dagen så lenge.. Nå skal jeg møte Katinka til litt byvandring og en lunsj, så dette blir rett og slett en ekstremt trivelig torsdag!

Stor god klem til dere ♥

Annonse