Annonse

LONDON GUIDE

Hei igjen, skjønnheter ♥

Det var mange som ønsket seg en liten London-guide, og her kommer den. Vi holdt oss for det meste i Shoreditch, da dette er området vi liker aller best! Denne lille oversikten omhandler i hovedsak denne bydelen, men er det ett sted man bør besøke når man er på London-tur, så er det dette! Glem Picadilly Circus – det er her i Shoreditch magien oppstår!

Her bør du bo:

Vi har vært i London ved flere anledninger, og har funnet noen perler av hoteller hver gang. Vi elsker både Hoxton Hotel Shoreditch og Courthouse Hotel som vi bodde på denne gangen. Dette er to råflotte hoteller med mange fantastiske fasiliteter, så disse anbefaler jeg om man ønsker det lille ekstra, og i tillegg har mulighet til å koste på seg litt ekstra luksus.

Et rimeligere og ikke minst fantastisk alternativ er Qbic hotell som ligger i Whitechapel-området. Dette er ikke langt unna Shoreditch, og både Whitechapel og Shoreditch kan på mange måter regnes som ett stort, deilig, urbant og hipt område i stadig utvikling. Don’t miss out!

Dette må du gjøre:

I Shoreditch finnes mange fantastiske vintage-butikker, fantastiske barer, de beste restaurantene og deilig street art. Hva mer kan man ønske seg?

• Columbia Road Flower Market: Dette gigantiske blomstermarkedet er kun åpen om søndager, så hvis du har lagt London-turen til en helg, anbefaler jeg deg å ta turen innom. Det er ekstremt travelt, men fy søren så trivelig… Vidunderlige blomster i alle regnbuens farger, samt grønne planter så langt øyet kan se? Ja takk! Her finner man også koselige caféer og vintage, og små butikker som selger unike ting, så om det blir for mye folk, kan man rømme inn i små, koselige sjapper og finne små skatter i steder.

• Old Spitalfields Market: Et must i London! Markedet ligger midt mellom Whitechapel og Shoredtich, og byr på antikk, deilig street food, og boder med fantastiske skatter, smykker, fashion og interiør. Her snakker vi god stemning på høyt nivå!

• Redchurch Street til Brick Lane: På denne strekningen får man sett mye fantastisk street art, så her bør du sette av litt tid til å tusle nedover, mens du nyter den fargerike kunsten. Titt innom kule barer og caféer underveis, for en øl eller noe som varmer kroppen.

• Atika: Dette er faktisk livet vintage-butikk, og en av de største (og beste) i hele Europa! Utvalget er vidunderlig, og du kommer garantert til få litt vondt i lommeboken, haha.

I tillegg til dette bør du selvfølgelig ta en tur til Camden og Neal’s Yard!

Her bør du spise frokost/lunsj:

• The Breakfast Club: Dette er stedet for deg som er på jakt etter en skikkelig digg brunsj. Stedet er superkoselig, retro og fargerikt, og man har i grunn bare lyst til å bli sittende her i flere timer for hygge og deilig påfyll. Menyen er variert og fantastisk, med mange gode veganske alternativer!

Adresse: 2-4 Rufus St.

• Èlan Café: Dette er nok den vakreste caféen i hele London. Kanskje den vakreste i hele Europa! Her kommer man inn i et rosa paradis som tar pusten fra deg, og menyen er on fleek! Her finner man alt fra acai bowls og hummus-plates, til avokado toast og lune brownies – bare for å nevne noe!

Adresse: 9-10 Market Place

Her bør du spise middag:

• Samba Sushi: Dette er nok den mest romantiske restauranten i London! Den ligger i toppen av Heron Tower – i 38. etasje, så utsikten utover byen er mildt sagt fantastisk! Vegetarsushien er latterlig digg, og menyen generelt er superspennende! Husk å booke bord i god tid.

Adresse: 110 Bishopsgate

• Dishoom: Glad i indisk? Vel, da er du helt nødt til å ta turen til Dishoom. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har spist et bedre indisk måltid – dette var perfeksjon til fingerspissene. Cocktail-menyen er også helt fantastisk, som også inneholder hele 13 alkoholfrie drinker. Vær forberedt på å måtte vente i opptil en time på bord, men fy søren – dette er mat verdt å vente på!

Adresse: 7 Boundary St

Ny uke, nye muligheter… Og alt jeg vil er å reise til syden, haha. Det har falt en halvmeter snø i natt, og så nå får vi se om jeg i det hele tatt finner igjen bilen under snømassene. Jeg har en lunsjavtale om en timestid, så jeg får vel begynne å grave bilen frem allerede nå, haha!

Ønsker dere alle en vidunderlig mandag ♥

Annonse