Annonse

LONDON MORNING

God morgen, deilige venner ♥

Vi er jo tross alt en time bak dere, så god morgen på denne tiden er faktisk innafor. Selv på en mandag.. 

Vi ligger i sengen.. Jeg lys våken med bloggrekvisita, frokost og macen foran meg, mens Dennis ligger i koma ved min side. Det er vår siste dag i London, og det er så herlig at vi ikke skal dra hjem før i kveld. Vi har fortsatt mye å se, så denne dagen skal utnyttes maksimalt. 

Vi ble forresten slått ut av maten på Hakkasan i går. Haha, vi skulle jo liksom slå litt på stortrommen da vett, og gikk uten å nøle for en sharing set menu som sikkert hadde passet bedre til en crowd på minimum fire personer. Vi fikk jo smakt på vanvittig mye himmelsk mat, men etter de fem forrettene var vi helt ferdig. Da hovedrettene kom på bordet kunne vi ikke gjøre annet enn å le høyt (etter at servitøren hadde gått selvfølgelig), for det var altså så mye mat på det bordet der, og to stappmette mennesker på hver sin stol. 

Smilende og med godt mot gikk vi løs på den ene retten etter den andre.. God tid og mye skåling var et must, men vi måtte innse at slaget var tapt etter at vi hadde spist litt av alt som stod foran oss. Vi ventet jo på dette tidspunktet også på dessert, så vi var helt nødt til å la hovedretten fare ut på kjøkkenet. Desserten kom på bordet, og på dette tidspunktet var buksesmekken min helt åpen. På vidt gap, faktisk.. Jeg hadde ikke plass til en liten slurk med vin en gang, men jeg klarte det. Vi klarte søren meg å fullføre de siste rettene, som var så god at de smeltet på tungen.. Desserten var faktisk så god at jeg trodde bakepapiret som var litt sånn fancy dandert rundt den ene desserten var en slags kjeks, og bare, «Woow, Dennis? Du må smake jordbærsymfonien sammen med kjeksen. Den var jo dødsgod«.. Ivrige som vi var trøkket vi i oss denne «kjeksen», men skjønte at det absolutt ikke var en kjeks da sprøheten døde ut inni munnen, og papiret ble vanskelig å svelge. Altså.. Er det mulig? Jeg skal love dere at det var relativt pinlig å skulle sende ut to tomme tallerkener, hvor til og med papiret var borte. Hahahahaha!

Nei, dere.. Vi får pakke kofferten og komme oss ut i solen. Måtte dere få en vidunderlig dag ♥

Kjærleik

Annonse