Annonse

LONDON

Annonselenker: Asos/Junkyard

Vi er en time bak dere, gardinene er trukket fra, og nå sitter jeg her i sengen og nyter en vidunderlig soloppgang. Kaffen har kommet i koppen, og når dagen starter med solen rett i fleisen, kan ikke dagen bli annet enn vidunderlig. At vi nyter London er det ingen tvil om, og jeg prøver virkelig å være så tilstede jeg bare kan – det er jo tross alt den siste turen vår mens det fortsatt «bare» er oss to.

I går dro vi til Columbia Road Flower Market – et hinsides flott blomstermarked her i Shoreditch som bare holder åpent om søndager. Det var packed med mennesker, men likevel verdt å få med seg. Det mener i hvert fall jeg – Dennis er nok ikke helt enig, haha. Jeg har ikke sett et så vanvittig utvalg av blomster tidligere, og vurderte å kjøpe med meg en liten kvast tilbake til hotellrommet. Da satte Dennis ned foten – å stå i en kjempelang kø for å kjøpe blomster til et hotellrom mente han var dårlig prioritering av både tid og penger, og det var jeg i grunn helt enig i… Så, vi droppet blomstene, og dro videre for å få i oss en matbit…

Planen var egentlig å ta søndagsbrunchen på The Breakfast Club, men der var køen så lang at det ble uaktuelt. Søndag i Shoreditch, ass… Mildt sagt travelt! Men så er det jo så hyggelig å se at folk er ute og koser seg, og at de bruker søndagen ute blant folk i stedet for på sofaen… Sofaen er digg den, altså. Men så er det noe herlig med det å komme seg opp og ut.

Det var egentlig bare bra at vårt opprinnelige valg utgikk, for da ramlet vi innom en italiensk perle (Rossopomodoro) som kunne tilby en haug av veganske alternativer. Det er ikke ofte vi ser 4 ulike veganske pizzaer på menyen, f.eks. , men her var det mye å velge i. Og fy søren… Å lage en god og smakfull vegansk pizza er en kunst – det er ikke bare-bare å få vegansk ost til å smake skikkelig digg, men her traff de spikeren på hodet.

Vi ble begge to blown away, og pizzaen gikk ned på høykant. Pastaretten ble en nedtur i forhold, for den pizzaen stjal all fokus. Herregud så god den var!

Når magen er så stor som nå, er det ikke noe som er mer behagelig enn lange kjoler med masse stretch. Jeg har snart vokst ut av gravid-jeansene mine, men selv om jeg sikkert kan få fatt i noen som passer, er det likevel noe så sjukt behagelig med strømpebukse og kjole. Komfort er nøkkelen, så derfor velger jeg kombinasjoner som dette anyday over jeans.

Kjole fra Cheap Monday HER // Teddykåpe fra Junkyard HER // Rutete frakk/jakke fra Junkyard HER // Boots fra Dr. Martens // Veske fra Asos HER //

Etter pizza og litt mer tusling rundt i Shoreditch, var det på tide å komme seg inn og få litt varme i kroppen. Når vi er på slike turer som dette, er det jo pubcrawl som er i fokus, hvor vi smaker på mye deilig øl, og til slutt blir akkurat passe tipsy til at vi gjerne ender opp på et dansegulv. Det er definitivt ikke det samme å drikke kakao, haha, men vi koser oss glugg likevel. Fordelen er jo at formen er on fleek gjennom hele oppholdet, og det er faktisk sjukt digg.

Vi stakk tilbake på hotellet for en liten time out før datenight, og rakk å få med oss en nydelig solnedgang. I 21-tiden tuslet vi til Dishoom… En indisk restaurant her i Shoreditch, som med hånden på hjertet er en av de beste restaurantene vi noen sinne har vært på. Altså… Denne indiske slo alt av det indiske jeg har spist frem til nå, rett ned i støvlene. Vi satt bare og måpte begge to, og kunne ikke vært mer fornøyd med valget av restaurant. Perfekt avslutning på en perfekt dag!

I dag står brunch på Èlan Café på planen, før litt shopping. Det hadde jo vært litt gøy om jeg fant en skikkelig kul baby-butikk her, så nå får vi se hva vi kommer over. Noen som har noen tips forresten?

Håper dere alle har det fint der hjemme, vi setter enormt stor pris på dere alle sammen ♥

Klem i fleng

Annonse