Annonse

LOOKING FORWARD

God morgen ♥

Har dere sovet godt?

Jeg liker disse nye rutinene jeg omsider har kommet meg inn i, og nå har jeg faktisk klart å stå opp mellom syv og åtte de siste ukene. Deilig! Jeg har jo strengt tatt ikke tid til annet, og målet fremover blir å legge fra meg alt som har noe som helst med jobb å gjøre rundt klokken seks på ettermiddagen.

Jeg er altfor dårlig til å skille jobb og privatliv, rett og slett fordi at mye av jobben faktisk inluderer privatlivet mitt, men det er noe med å gjøre seg så ferdig som overhode mulig i den typiske arbeidstiden, sånn at man kan legge bort alt av elektronikk og bare nyte kvelden og samle energi. 

I hvert fall nå i disse deilige juletider. Vi har jo ikke rukket å gjøre en dritt som skaper julestemning her i heimen. Verken julestjernen eller syvstaken har kommet på plass i vinduet, og det er faktisk ikke ok. I helgen skal derfor Dennis og jeg skape nye og herlige tradisjoner. Det blir så fint, for nå når vi er samboere er det jo på tide å innføre nettopp disse tradisjonene i ulike høytider, som gir den rette, herlige stemningen, og som vi kan ta med oss videre.. 

Siden vi begge har hatt det ekstremt hektisk den siste tiden, har romantikken blitt glemt, og den skal vi bringe tilbake på date i morgen kveld. Jeg har sommerfugler i magen for pokker, sååå mye gleder jeg meg, og det er altfor lenge siden vi var ute og hygget med god mat og vin. På lørdagen skal vi pynte til jul, kjøpe juletre, spille julemusikk, og bake. Hehe, det var jo disse nye tradisjonene vet dere, så denne helgen ser jeg virkelig frem til. 

Åh ♥

Kåpe fra Urban // Klokke fra Neff/Junkyard HER // Neglelakk fra OPI/StyleConnection HER // Hello Kitty Ring fra StyleConnection HER // Skull Knit fra StyleConnection HER // Lue fra Sixth June HER //  Skjerf fra Monki

Nå skal jeg vekke den fine mannen min før han skal av sted på jobb. Snart helg, herlige mennesker. Noen som gleder seg?

Nyt dagen! Dere er best ♥ Og sånn helt på tampen.. Jeg har kåret vinneren av den første kalenderluken, og vinneren ble Barbro Kvernes. Gratulerer så mye til deg, søta. Etter god hjelp fra mamma som ropte «stopp» mens jeg scrollet meg nedover kommentarfeltet, var det ditt navn vi stoppet på. Ekstra kos siden både mamsen og jeg ble rørt av den fine kommentaren din. Ta kontakt med meg sånn at jeg får både adresse og størrelse. 

SMASK

Annonse