Annonse

LØRDAGSLISTEN OG JULESTEMNING

Annonselenker: Ellos / Asos

Det snør, det snør, tiddelibom!

Jeg måtte ommøblere litt før denne lille fotoshooten, og har nå hygget med frokost, kakao og julekaker her i sofaen, mens jeg har tittet ut av vinduet. Snøen faller fra himmelen, og fuglene koser seg max i tiki-baren. Julesmusikken spilles i bakgrunnen, og akkurat nå er livet skikkelig fint.

Jeg kom plustelig på at det er en stund siden jeg har publisert lørdagslisten! Skjerpings, Gjelsvik – dette er ikke bra. Jeg får skylde på at det har vært desember, haha, og så får jeg heller love meg selv at slike forsinkelser ikke skal gjenta seg!

Akkurat nå:

Akkurat nå sitter jeg her i såffan iført pysjamas og håndkle på hodet. Jeg startet dagen med en lang og varm dusj, og har ingen planer om å verken bytte antrekk eller føne håret riktig enda. Denne lørdagen går i et sakte og behagelig tempo uten stress og mas… Deilig!

Ukens mål:

Ukens mål var jo i grunn å få gjort unna alle julegavene, men det har jeg ikke klart. Så, dette blir målet for neste uke, og på tirsdag har Dennis og jeg avtalt at vi skal få kjøpt de resterende gavene. Og jeg som satset på å være ferdig med alt lenge før julaften? Ikke i år heller, gitt!

Ukens tanke: 

Jada, vi er mange som klager over at desember har flytt forbi i rekordfart, men altså… Har det gått fortere i år enn tidligere? Jeg kan ikke fatte og begripe at det er 9 (!!!) dager til julaften. Gjør dere? I år begynte jeg tidlig for å få tid til alt, men selv en start i november var ikke nok til å være i rute. Dette er en eneste stor gåte, haha.

Ukens tilbakeblikk: 

PÅ akkurat denne dagen i fjor, var jeg like sjokkert over at det bare var 9 dager til julaften, som jeg er i år. Og på denne dagen i fjor hadde jeg skikkelig uflaks. Jeg var tidlig oppe i forbindelse med et innslag på God Morgen Norge, og startet dagen i dusjen hvor varmtvannet takket for seg da jeg stod med håret fult av balsam. Jeg våknet også opp til et juletre som hadde veltet, hvorpå halvparten av alle den superfine juletrepynten hadde knust. Kanonbra dag, dette her altså! Deilig at dagen i dag ikke har vært like kaotisk, haha.

Salongbord HER


Ukens beste oppskrift:

Tidligere i uken delte jeg et superdigg frokost/lunsjtips, og dette har vi faktisk spist hver dag hele uken, haha. Sjekk ut et hot tips HER.

Ukens låt:

Jeg har vekslet mellom å høre på julemusikk og julejazz denne uken, og gjennom desember generelt. Man går faktisk lei av julesangene man hører om og om igjen, og da kan julejazz være perfekt for å få en liten «pause» uten å miste julestemningen. Sjekk ut denne spillelisten på YouTube – den er helt perfekt!

Ukens «new in» : 

Det siste jeg kjøpte var den superdigge flanellpysjen jeg har på meg i dette innlegget. Den er å digg, og perfekt nå i julen. Du finner den (annonselenke) HER. Jeg har også kjøpt inn mer stasj til fuglene i hagen vår, så nå tror jeg de koser seg ekstra mye der ute, hihi!

Ukens «på ønskelisten» : 

Så var det denne ønskelisten til jul… Det er ikke så mange ting som er skrevet opp på listen riktig enda, men et par nye tøfler står ganske høyt oppe, sammen med Nintendo Classic Mini. Åh – memories!

Ukens craving: 

Denne uken har jeg cravet lussekatter. OMG det er så godt! Tror jeg har spist rundt 10 stk, haha.

Ukens motivasjon: 

Julen har vært en motivasjon i seg selv… Jeg har vært ryddigere enn ellers, og virkelig prøvd å skape deilig julestemning her hjemme, hver eneste dag ♥ Jeg har også klart å vaske alt av skittentøy, så nå er det veldig mye oversiktlig her hva det vanligvis er, haha.

Ukens mest leste innlegg: 

Innlegget om den vakre julebyen jeg har arvet av bestemoren til Dennis, falt virkelig i smak hos dere. Så kjekt at såpass mange fant glede i både bilder og tekst!

Stor kopp med panda HER

Juleputer HER

Senere i kveld får jeg Carina på besøk, og gjett om det skal bli deilig å catche opp! Vi har prøvd å få til en date i flere måneder nå, men har vært så busy på hvert vårt hold. Men i dag… I dag er det endelig dags for en liten date ♥ Gleder meg!

Hva står på deres agenda i dag, fininger?

Annonse