Annonse

LØRDAGSLISTEN – UKE 45

God kveld i lørdagsstuen ♥

Ingen lørdag uten lørdagslisten, ikke sant? Dette var uken som snart er over…

Ukens tilbakeblikk: 

På denne dagen i fjor var vi i Spania sammen med mamma og Jon – Spania i november har blitt en ny tradisjon for oss, og gjett om vi gleder oss til å reise nedover til uken. Det skal bli så deilig med litt sol og varme, selv om jeg egentlig bare har jul i tankene, men jeg lover å spre litt julestemning likevel. De har jo min favoritt-julepynt-butikk i nettopp Albir, og jeg har en liten følelse av at jeg kommer til å gå litt amok her inne, haha.

Ukens beste oppskrift: 

Jeg får vann i munnen av tanken på ukens beste middag, som ble Veganmisjonens diggeste linsegryte med spinat. Denne var supergod, mektig og ikke minst sunn, og falt uten tvil i smak hos både Dennis og meg. Denne skal vi lage flere ganger!

Ukens låt:

«Retrograde» av James Blake. Åh! Den låten er så fiiin, og jeg kan høre den om og om igjen…

Ukens «på ønskelisten» :

Det kommer vel ikke som en bombe at det er peis som står øverst på ønskelisten om dagen, haha. Flere av dere mener vi bare bør go for it, og nå sitter jeg faktisk med nettsiden oppe, for å klikke den hjem. Åh… Bare tenk hvor innmari kos det blir med biopeis i julen?

Ukens craving:

I tillegg til kroniske cravings som gløgg og kakao, har jeg også hatt cravings pepperkaker. Yup! Pepperkakene har kommet i butikk, og jeg har selvfølgelig gått til innkjøp av en boks. Den er snart tom, haha!

Ukens fineste kommentar:

«Takk for svar 💚 Flott at dere lever så bevisst. Gode forbilder 👌🏼👌🏼👌🏼«

Ukens motivasjon: 

På torsdag deltok jeg i en viktig panledebatt vedr. kroppspress og retusjert reklame, og denne deltagelsen har vært en stor motivasjon denne uken. Vi har kommet et godt stykke på vei, men er langt ifra i mål. Deres feedback er også en stor motivasjonsboost, og i hvert fall når dere kommer bort til meg på gaten, for å si hei eller for å slå av en prat. Jeg får inntrykk av at det er veldig mange som er glade for at jeg kjemper denne kampen mot kroppspress, og at det er mange som føler på dette presset. Dere ber meg om å aldri gi meg, og der har dere mitt ord – jeg gir meg aldri!

Ukens mål: 

Vi kom i mål forrige uke, og fikk sendt inn alt av bilag og reiseregninger til regnskapsfører – #denfølelsen. Det er jo så godt med alt som er gjort, ikke sant? Denne uken har målet vært å få ryddet ut av roterommet i andre etasje, som jeg har noen helt spesielle planer for. Flere ting har blitt lagt ut og allerede solgt på Finn, så nå begynner jeg å se lyset i enden av tunnelen. Gøy!

Ukens mest leste innlegg: 

Det er ingen tvil om at julen engasjerer, og det mest leste innlegget denne uken var «Slik blir julen hos oss» hvor jeg deler litt inspirasjon til hvordan vi kommer til å pynte i år. Ut med neon og inn med de mer tradisjonelle fargene! Jeg har forresten opprettet en egen jule-kategori her på bloggen, så nå blir det ekstra lett å få juleinspirasjon på ett og samme sted, juuhuuu!

Akkurat nå:

Sitter jeg i sofaen med chips og smågodt i fanget, mens jeg flytter blikket mellom Mac og TV. Det er jo semifinale i Skal Vi Danse, så nå skal det bli spennende å se hvem som går videre til finalen. Jeg heier på gladlaksen Einar – han er jo bare så utrolig herlig!


Hva gjør du på i kveld? Og hvem heier du på i Skal vi Danse?

Annonse