Annonse

LØRDAGSLISTEN – UKE 46

Enda en uke går mot slutten, og da er det jo på tide å oppsummere uken som gikk. Disse innleggene koser jeg meg skikkelig med, og jeg håper du gjør det samme. Kjekt å gå gjennom dagene, og faktisk reflektere litt over følelser, tanker, oppturer og eventuelle nedturer, og liste alt sammen opp i ett og samme innlegg…

Ukens mål:

Ukens mål har vært å være mer aktiv i kommentarfeltet! Jeg vet at jeg har vært altfor dårlig til å svare dere, og prøver nå iherdig å bli bedre på nettopp dette. Det er jo så hyggelig å kommunisere med dere, så dette skal være et mål fremover!

Ukens savn:

Selv om Dennis og jeg er sammen mer eller mindre 24 timer i døgnet, skal det ikke mye til for at jeg begynner å savne han når vi er fra hverandre. Det er viktig å ta noen «pauser» fra hverandre – det er viktig å savne hverandre, og det har jeg fått tid til disse 6 dagene. Jeg gleder meg skikkelig til han kommer til Spania i morgen kveld!

Akkurat nå:

Har solen begynt å titte frem her i Albir, etter en grå start på dagen. Det har faktisk høljet ned – både i natt og på morgenkvisten, men nå ser det ut til å bli litt bedre. Jeg sitter ute og slurper i meg iste, og har ingen andre planer i dag enn å chille her på terrassen. Deilig lørdag!

Ukens tilbakeblikk: 

Vi var jo i Spania i november i fjor også, og da jeg bladde meg bak i arkivet fant jeg ut at vi reiste direkte til London fra Alicante for å gjøre en jobb for UNICEF. London, ass! Forrige visitt var altfor kort, og jeg kjenner at en tur til London hadde vært helt vidunderlig. Det er jo uten tvil en fantastisk by, og det hadde vært ekstra stas å få til en tur nå før jul, når byen er julepyntet og når man kan gå på julemarked og få ekstra mye julestemning.

Ukens beste oppskrift: 

Jeg fikk servert de nydeligste vegisterkakene hos Thine og Thomas, da vi var der på førjulsmiddag for noen uker siden! Jeg har drømt om dem siden denne kvelden, og har store planer om å prøve meg på denne oppskriften i løpet av uken. En liten førjulsmiddag i Spania er vel innafor, ikke sant?

Ukens låt: 

En av mine favorittlåter som spilles på repeat er «Human Nature» til Michael Jackson. Den er så fin ♥

Ukens «new in» : 

Denne uken har jeg gått litt crazy bananas på julepynten, så nå skal det bli spennende å se om jeg får plass til alt i kofferten, haha. Aller helst burde jeg få plass i håndbagasjen siden de fleste kulene er i glass, men dessverre har jeg mine tvil. Satser på at Jon og mamma har en ekstra bag liggende, som kan bli med inn i kabinen på vei hjem!

Ukens «på ønskelisten» :

Jeg ønsker meg en stor kakaokopp. En sånn som rommer ekstra mye, og som er skikkelig koselig å drikke kakao av, haha. Gjerne med julemotiv eller lignende, som gir ekstra deilig julestemning. Har du forslag til hvor jeg kan få fatt i en sånn stor, digg kopp?

Ukens craving:

Iste med sitronsmak! Kakao og gløgg frister liksom litt mer der hjemme i guffent vær enn her i Spania, haha, men den iste’en? OMG! Jeg har drukket flere liter siden jeg ankom Albir for snart en uke siden. Isteeeeeeee!

Ukens fineste kommentar: 

Jeg har grått så mye over denne kommentaren – aldri før har jeg vært så rørt! Dette gir meg så enormt mye motivasjon til å fortsette…

«Hei Kristin.

Selv takk. Jeg har fulgt deg siden start, og for en reise det har vært!

Bloggen din har vært med meg siden jeg var tenåring. Den har vært der gjennom russetid, bachelorløp, mitt første samboerskap og starten på voksenlivet.

Den var også der da jeg ble sengeliggende alene i en leilighet i Oslo, og var på det verste i kampen mot anoreksi. Den var der da jeg hørte deg prate på Villa Sult, og lot meg inspirere. Den var der da jeg etter år med kamp til slutt klarte å nå normalvekt igjen.

Du har bidratt til å endre mitt fokus. Du har hjulpet meg til å se hva jeg er i stand til. Du vekket en «faen» i meg, som mer eller mindre tok rotta på sulten. Du vet det ikke, men vi tok rotta på sulten sammen, og dermed reddet vi mitt liv. Tusen takk!

Fortsett å inspirere! Du gjør en forskjell«

Ukens motivasjon: 

Det er ingen tvil om at kommentarene deres i innlegget «Kjære bloggleser» , ga mer motivasjon enn noe annet. Dere aner ikke hvor mye dere betyr for meg, og hvor lyst jeg har til å fortsette å blogge og kjempe mine hjertesaker, når jeg hører at jeg faktisk gjør en forskjell. Tusen takk! Dere er gull verdt ♥

Ukens reisemål:

Spaniaaaa! Endelig er jeg tilbake, og det er så godt å være her sammen med mamma og Jon. Som nevnt er jeg på ny «hytte» denne gangen, da mamma – som nå er helt avhengig av rullestol, ikke lenger kunne bo i leiligheten i Carre Badia som hadde så mange trapper. Den nye leiligheten deres er helt fantastisk, og nå er det så mye lettere for mamma å komme seg både inn og ut. Perfekt!

Ukens tanke: 

Jeg tenker mye på alle de offentlige profilene som driver med selvdiagnostisering, og hvor den ene etter den andre forteller at de sliter med angst og depresjon. Misforstå meg rett – det er nok noen som faktisk sliter med dette, men jeg synes jo at det er litt påfallende at såpass mange får angst på samme tid. Dette er jo noe som har blitt diskutert flere ganger, men jeg blir liksom aldri helt klok på alle disse tilfellene.

Det kan virke som at veldig mange har problemer med å skille forskjellen mellom en dårlig dag eller en dårlig periode i livet fra depresjon og angst, og da blir jeg litt svett. Livet SUGER noen ganger. Livet skal være vanskelig. Det er jo sånn det er å leve, ikke sant? En dårlig periode i livet trenger ikke nødvendigvis bety depresjon, og jeg synes det er et stort hån mot dem som faktisk er syke, når man slenger rundt seg med slike diagnoser, og når man i samme slengen romantiserer det å være deprimert. Som om det er en føkkings trend, liksom, eller en «edge» som tar seg bra ut i sosiale medier. Orker ikke!

Ukens mest leste innlegg: 

Det er flere innlegg som har engasjert dere denne uken, men det som troner helt på toppen er innlegget «Når influencere tjener mer enn statsministeren» . Det er mange som er enige i at det er helt vanvittig at enkelte kan tjene mer på lettkledde bilder og annonselenker fra Nelly, enn det en sykepleier tjener på den livsviktige jobben h*n gjør. For en sjuk verden vi lever i!


Nyt lørdagen, vakre menneske! Du er enestående ♥

Annonse