LØRDAGSLISTEN

Lister er en fin ting… Jeg laget jo disse ukesoppdateringene mine i listeform tidligere, men så skled det rett og slett litt ut. Kanskje fordi jeg la oppsummeringen til søndagen, og fordi jeg i veldig mange tilfeller var litt hungover og lite kreativ på søndager før i tiden?

Haha… Skal si tidene forandrer seg, gitt. Før var jeg jo ute minst tre ganger i uken – og var garantert en kjip søndag… Nå, derimot… Nå blir jeg nesten dårlig av tanken på å dra ut på byen. Neida, nå overdriver jeg, men det er rart hvordan man kan gå fra å elske å feste og danse hele natten lang, til å elske sofakos og innekvelder, og den dagen derpå som ikke inkluderer verken fylleangst eller tømmermenn. Og når tømmermennene jobber på spreng, er det ufattelig vanskelig å skrive blogginnlegg. Så… Jeg velger nå å ta opp igjen denne hyggelige rutinen, men velger å legge den til lørdag. Ikke det at jeg kommer til å være så mye hungover på søndagene fremover, men plutselig trår party-Kristin til, og hvis hun blir for ivrig på dansegulvet, drar hun ikke hjem før hun blir kastet ut. Så… Vi legger listen til lørdagen fremover, slik at vi vet at den faktisk publiseres. I tillegg klinger ordet «lørdagslisten» så bra, så da tenker jeg at vi bare kliner til, shall we?

Ukens motivasjon:

Det kommer nok ikke som en overraskelse at foredraget jeg holdt i Bergen gjorde meg både glad og motivert, for det som motiverer og inspirerer meg aller mest, er jo deres historier, deres engasjement, og ikke minst – deres tilbakemeldinger. Man kan si mye om debatten rundt kroppspress og kosmetisk kirurgi, men at den er viktig, får jeg bekreftet hver eneste dag. Når 11-åringer sender meg meldinger og takker meg for at jeg får dem til å endre synet på seg selv, da skjønner jeg hvor viktig dette er. En 11-åring skal ikke gå rundt å tro at hun må operere seg for å bli bra nok! Det skal ikke en 20-åring heller, for den saks skyld, og dette skal jeg fortsette å kjempe for så lenge det er nødvendig.

Ukens spilleliste: 

Jeg er en jazz-junkie, og elsker at deilig jazz spilles i bakgrunnen når jeg enten rydder, lager mat, eller blogger. Sånn som i dette øyeblikk. Nå farer fingrene over tastaturet mens jazzen strømmer ut gjennom høyttaleren. For en deilig måte å starte dagen på! Denne uken har jeg hatt «New York Jazz Lounge» på repeat.

Ukens beste oppskrift:

Det har blitt lite kreativ matlaging i det siste, men fra og med neste uke skal jeg kline til med mer aktivitet på kjøkkenet, og flere oppskrifter her på bloggen. Om dere er giret? Det er litt vanskelig å vite om dere synes det er kjekt med veganske oppskrifter eller ikke, men jeg elsker i hvert fall å både lage mat, og dele den med dere etterpå. Gulrotsuppen HER ble en ny favoritt her hjemme, så den blir nok servert både en og to ganger neste uke også.

Ukens «på ønskelisten» :

Jeg har lenge hatt lyst på en brødrister! Hvorfor i alle dager har vi ikke brødrister, liksom? Er ikke det en ting alle «møblerte» hjem skal ha? Det er jo ikke noe diggere enn en ristet brødskive med deilig pålegg. I tillegg er det er jo så mye smartere og billigere enn å gå på butikken hver dag for å kjøpe rundstykker. Brødet kan man ha i frysen, og slenge rett i brødristeren når man blir hypp på en liten skive. Jepp… Jeg skal søren meg ut å kjøpe brødrister! ASAP!

Ukens craving:

Kakao!! OMG, gi meg kakao i litervis, haha. Jeg er så glad for at høsten endelig er her, og at vi går mot kaldere tider. Ikke det at jeg ikke elsker sommer og sol, men tanken på at vi går mot jul, gjør meg så latterlig glad. Og i disse mørke tider, hva er vel da deiligere enn en kopp rykende varm og deilig kakao? Mum!

Ukens tanke: 

Jeg begynner å få så seriøst julestemning at det nesten gjør vondt. Det er jo litt for tidlig å begynne med julen allerede i oktober, men om jeg går i gang i november, er det vel ikke så ille? Haha! Jeg har nevnt ved flere anledninger at jeg som regel har vært veldig streng når det kommer til jul. Den skal nemlig ikke starte før 1. desember – men samtidig har jeg merket at jeg ofte får en enorm julestemning mye tidligere, men at jeg liksom kveler den for å spare den til desember. Og når desember kommer? Vel, da er den borte. Og dette er jo fullstendig tåpelig! I år gir jeg faen – la julen begynne når man føler seg klar… Eller? Heheheh!

Ukens antrekk:

Jeg har spurt dere før, men spør dere igjen… Skal jeg begynne med flere antrekksposter på bloggen? Jeg føler det er så delte meninger, men kanskje det kan være kjekt og inspirerende å se litt flere bilder av hva jeg går kledd i når jeg ikke slarver rundt i joggisen? Hvis det er stemning for outfit-innlegg, kliner jeg til allerede fra mandag av. Hva tenker dere?

Planer for helgen:

I dag er det duket for nok en navnefest! Min kjære stebror, Christian, og hans nydelige Trine fikk en liten datter tidligere i år, og  i dag skal altså min skjønne lille niese skal feires. Bunaden skal på, så nå har jeg en liten strykejobb foran meg, før vi flyr ut av dørene. Dennis sover fremdeles, og det tror jeg er ganske så greit med tanke på at han hadde gutta på besøk til langt på natt. Satser på at hodepinen avtar før han skal inn i bunaden, haha.

Hvordan ser deres helgeplaner ut, skjønne venner? Og er det flere punkter dere ønsker at jeg skal inkludere i lørdagslisten?

Nyt dagen og helgen, så prates vi senere ♥