Annonse

LØRDAGSMAGI

Hei igjen, darlings ♥

Gjør dere klare for et så til de grader annerledes blogginnlegg, for her er nemlig bilder av fargerik graffiti, street fashion og alkoholholdig drikke, byttet ut med bilder av barn, vafler og kaffe. Hehe!

Vi har akkurat kommet tilbake til cribben etter en fantastisk hyggelig sammenkomst hos min kjære venninne, Elise, og slike gjenforeninger er gull verdt. Vi har alle hektiske dager, og det er ikke så altfor ofte vi får muligheten til å samle såpass mange i gjengen på én og samme gang… Derfor kunne ikke denne lørdagen vært mer magisk, og det er liksom når man sitter samlet sånn som dette med gode venner, at man innser hvor heldig man faktisk er… Som har så mange fantastiske mennesker i livet sitt, som gjør livet så ubeskrivelig rikt! 

Her er noen stemningsfulle snaps fra dagen så langt, bestående av både store og små. Shit… Women in their late twenties, ass! 

Kjærleik i bøttevis ♥

Anyways… Kaffe til side, nå skal alkoholen på bordet, og vi gleder oss til å få på oss danseskoene og danse oss inn i de sene nattetimer. Kjekt at man på én og samme dag kan få en smakebit av både voksen- og ungdomslivet. Vi er jo tross alt ungdommer noen år til, er vi ikke? Heheh.  

Nyt kvelden, mine fine ♥

Annonse