Annonse

LØRDAGSMAGI

Hei igjen, mine vakre venner ♥

Denne lørdagen her, altså… Fy flate for en fin lørdag, og jeg trosset forkjølelsen for å møte min nydelige Ida som jeg ikke har sett på altfor lenge, og guuuud så deilig det var å se henne igjen. Ida er en av de venninnene som alltid er der, som er en god lytter, som kommer med gode råd, som er bunnærlig og ikke minst, godhjertet tvers igjennom. Jeg er så glad i den jenten der, og alle i hele denne verden burde faktisk hatt en Ida i livet sitt. 

Jeg hadde en del ting på hjertet i dag, og det var så deilig med en skikkelig jenteprat over en god lunsj og en kopp kaffe. Vi gikk på Godt Brød som er en av favorittplassene til både Ida og meg, og vi bestiller alltid det samme. Hehehe, rart det der, men har man først fått smaken på noe spesielt, er det vanskelig å velge dette bort mot noe annet. Min favoritt er rundstykke med spekeskinke, brie, pesto, purreløk, tomatpesto, ruccola, spirer og paprika… Mmmmmm, sier jeg bare! Den sammensetningen der knuller i munn. Punktum!

Etter en herlig og koselig stund på café, tuslet vi rundt i kulden på sjarmerende Løkka, og kameraet fikk selvfølgelig være med. Her er derfor noen lørdagssnaps, som jeg naturligvis blir nødt til å dele med dere ♥


Lue fra Carhartt (her) // jakke fra Urban // skjerf fra Monki // boots fra Gestuz (her) // bukse fra Dr. Denim (her) // grå denimskjorte fra Only // kameraveske fra Black Lily (her

Åh, FOR en dag ♥

Nå er leiligheten ryddet, den rolige og deilige musikken har kommet på, koppen med te står foran meg, og nå sitter jeg her og både hoster og koser meg blandt stearinlys, koselige omgivelser, og kommentarene deres. Mens jeg sitter her, ser jeg også at flere av dere ønsker at jeg skal skrive et innlegg omkring pelsnæringen og de grusomme bildene som har vært frontet de siste dagene… Jeg skriver selvfølgeig gjerne et innlegg om dere ønsker dette, riktignok uten bilder, da jeg ikke takler å se på den slags. Jeg får så vondt i hjertet mitt, atte HJELP!

Hvordan har dere det i dag, fininger? Behandler lørdagen dere bra?

Klem i fleng ♥

Image and video hosting by TinyPic

Annonse