Annonse

LOVE IS IN THE AIR!

God morgen, mine fine ♥

Jeg tenkte å vise dere noen stemningsbilder fra den deilige lørdagen.. Høsten i Norge er magisk, og kjærligheten jeg har for både høsten, de fine fargene, byen vi bor i og den crispy, friske luften kan ikke beskrives med ord. Det er akkurat denne tiden på året som gjør det vanskelig å forestille seg et liv i et varmt land, hvor man opplever så og si samme temperatur året rundt..

Man trenger de ulike årstidene og det skiftende været, for å virkelig kunne sette pris på solen når den titter frem, snøen man opplever rundt juletider, den vakre høsten, og blomstringen om våren.. Norge er virkelig verdens vakreste land!

Sånn.. Det er masse love in the air om dagen, for å si det sånn, haha!

Her ser dere også litt av denne kjærlighetsbroen jeg snakket om på lørdag.. Er det ikke sjarmerende? Det er så herlig at vi har en sånn bro her på deilige Løkka, og jeg gleder meg til å se broen fylt opp med kjærlighetslåser ♥

Broen går over Akerselva like nedenfor Kunsthøyskolen (adresse: Fossveien 24), så her må dere titte innom neste gang dere befinner dere i området. Heng opp en hengelås med forbokstavene til deg og din kjære, kast nøkkelen i elven, og kryss fingrene for at kjærligheten varer livet ut, hehe.  

Åh!

Oslo er så fin om dagen, og det ryktes at store deler av landet har like vakkert høstvær som her. Det liker jeg å høre! Akkurat nå titter solen nok en gang inn vinduet her i Heimdalsgata, og det gjør mandagen til en litt hyggeligere dag. 

Dennis er syk i dag, og dere vet hva det betyr, sant? Konstant gnåling fra sofaen.. «Kristin, jeg er syyyyyyk», «Kristin, jeg trenger massasje», «Kriiiiiiistiiiiiiin, har vi halstabletter, hjeeeeeeeeelp«.. Altså, hahahahah! Mannfolk, ass.. Lord have mercy!

Nyt dagen, skjønninger. Jeg er så glad i dere ♥

Annonse