Annonse

LOVE ON TOP

ALTSÅ!!!

SNØ? Helt forbanna seriøst.. SNØØØØ??

Det snør. Bare sånn at det er sagt! Uavhengig av været har jeg igjen en sånn møkkadag som jeg hadde for noen uker siden..

En sånn dag hvor pulsen er høyere enn Eiffeltårnet, hvor nervene er utenpå huden, hvor alt er bare stress, og hvor jeg ikke aner hvordan jeg skal gripe fatt i verken dagen eller oppgavene som ligger foran meg. Da er det eneste som i hvert fall får meg over på pluss-siden glad musikk, og låten under her sprer så mye feelgood og godstemning at jeg ikke kan la være å bevege meg i takt med musikken..
 

Beyonce, ass! FOR en dame!! Så flink, så forbanna HEIT!! Denne låten brukte jeg i stemningsvideoen fra Marokko, og den er en favoritt om dagen. Den går på repeat på Spotify når jeg tusler rundt, og igjen får en sang meg til å danse rundt i offentligheten. Det er akkurat det jeg trenger på en dag som denne.. En dag med skyhøye skuldre og nedsatt livsgnist, haha!

Nyt dagen, verdens beste lesere. Og så må jeg helt på tampen beklage så uendelig mye for at jeg har vært så treig med å kåre vinnerne av både Canon Selphy og iPads. Disse er nå annonsert på Facebooksiden min!! Jeg beklager også for at jeg ikke fikk lagt inn gårsdagens Colorstrology, jeg ser at flere av dere hadde bursdag og var nysgjerrig på fargen sin, og denne skal jeg snart få lagt inn i gårsdagens siste innlegg. 

Sees senere, fininger! Nå skal jeg utover til lageret for å diskutere rimeligere forsendelsesalternativer, haha! Den portoen tar jo knekken på budsjettet mitt på tross av at jeg ikke har fri frakt, phuuuuu!

SMASK


Annonse