Annonse

LOVELY DAY IN STAVANGER

Hei igjen, skjønninger ♥

Nå har vi kommet hjem etter en supertrivelig dag i vakre Stavanger. Jeg har sagt det før, men sier det igjen… Jeg elsker denne byen. Den er akkurat passe stor, vidunderlig sjarmerende, og man blir rett og slett glad av å tusle rundt å titte på de vakre bygningene og all den flotte street arten som gjemmer seg i de små smugene. I tillegg er det så vanvittig mange koselige restauranter og kaféer, og i dag har vi hygget med en nydelig middag akkompagnert av frisk og god hvitvin.

I kveld har en av kompisene til Dennis bursdag, og den skal selvfølgelig feires, så mens jeg hiver meg i dusjen og gjør meg klar til kvelden, kan jo dere ta en titt på noen snapshots fra dagen… 


SOM vi koser oss!

Hvordan har dere det i dag da, fine lesere? Noen spennende planer for kvelden? Forresten… SORRY forsinkelsen! Svarene på spørsmålsrunden kommer i morgen, og vinneren av Dizolve konkurransen annonseres HER iløpet av kvelden. 

Kjærleik fra meg ♥

Annonse