Annonse

LOVELY LAVENDER

Heiaaa Darlings ♥

Denne dagen her har vært ekstremt lite givende så langt, og jeg har faktisk bare sittet på den forbanna stolen min på kjøkkenet, glodd ut i luften, og bare «inspirasjon, hvor er duuuu?» Jeg har NULL inspirasjon om dagen, og sliter max med å i det hele tatt skrive ett eneste blogginnlegg. Jeg hater dager som dette, hvor jeg ikke klarer å være verken produktiv eller kreativ for fem flate øre! Jeg har nå gått rundt i leiligheten som en idiot, og leitet etter blogginnhold i håp om å finne noe å vise til dere. «Kanskje denne lille suveniern her? Eller dette bildet her?» Hahahah, skyt meg!

Valget falt på en Hand Care Collection som snakket til meg da jeg leitet rundt på badet, og da slo det meg at denne serien er såpass fantastisk at den fortjener å bli nevnt her på bloggeeeen. Hahahah!

Jeg fikk denne serien i en gave for litt siden, og jeg elsker den! Håndskrubben er altså så magisk at du får de mykeste og deiligste hendene i hele verden, og etter en liten skrubb føles hendene som en supersoft babyrumpe. Jeg overtalte Betty til å teste den da hun var her, og hun bare «WOOOOW!!» Hun var solgt på et øyeblikk, og jeg forstår rimelig godt hvorfor. Duften er himmelsk, så denne serien må dere virkelig være på utkikk etter neste gang dere er på skjønnhets-shopping! 

Halleluuuuja ♥

Jeg aner for å være helt ærlig, ikke hvor man kan få fatt i denne, men kanskje Coverbrands kan være verdt å sjekke ut? Fantastisk er den i hvert fall, og jeg kan anbefale denne på det varmeste!

Nå skal jeg gå ut av døren, tusle litt rundt på Løkka, klarne hodet, og forhåpentligvis bli fyllt opp av inspirasjon og blogglyst. Hehe!

Har dere en fin dag i dag?

Annonse