Annonse

LOVELY NEW YORK

Heisann skjønnaser ♥

Vi har akkurat stått opp, eller det vil si.. Betty har akkurat stått opp, jeg har vært våken i to timer og sittet og drukket kaffe og skravlet med den skjønne jenten i kaffebaren på hotellet. Ikke vet jeg hva som skjer, men det er noe med at jeg alltid står opp grytidlig når jeg er på ferie. Tror det har noe med at hjernen min er innstilt på å få så mye ut av dagen som overhodet mulig, selvom de første timene innebærer blogging og nerding foran dataen. Haha! Sånn sett er det fint at jeg blogger og har noe som kan underholde meg mens de jeg reiser på tur med fortsatt sover, så slipper jeg å være den irriterende jævelen som alltid skal ut og vandre før fuglene fiser. Anyways..

Dagen i går var en deilig dag i New York, og vi konsentrerte oss om Soho-området og Meatpacking District. Herlige områder som fikk oss til å føle at vi var med i en episode av Sex and The City, og en vandring nedover Bleeker Street er virkelig å anbefale. Supersjarmerende restauranter, barer og butikker lå på rad og rekke, med blomserkasser foran vinduene og grønne trær langs fortauet. Nydelig, herlig og skikkelig NY. 

Vi endte opp på en fantastisk restaurant i Meatpacing District hvor vi fikk i oss enda mer taco og frisk hvitvin. Perfekt avslutning på en perfekt dag!

I dag er det overskyet og stor sannsynlighet for regn, så vi skal tilbringe dagen på det gigantiske Queens Shopping Mall. HEHE! Jeg har advart og forberedt bankkortet mitt på at det kommer til å slite seg ut i dag, og det skal bli jækla spennende å se hva jeg ender opp med. 

Hvordan har dere det der hjemme? Er det fortsatt sommer og sol i Oslo?

Skrives senere, deilige mennesker. Jeg har en bokanmeldelse på lur, og den boken er faen meg bra. HAHAHA!

LØØØV ♥

Annonse