LUEMANIA

Yo RockStars ♥

Hvordan har deres onsdag vært så langt? Min dag har ikke gått helt som planlagt, da jeg faktisk sovnet igjen etter dagens første blogginnlegg. Pokker altså! Jeg skulle jo bare hvile i noen få minutter, og vips så var klokken langt over elleve. Jaja, jeg mistet noen timer med effektiv jobbing, men er jo til gjengjeld litt mer uthvilt nå. Hehe! 

Flere av dere har etterlyst et innlegg med noen tips til kule luer, og her kommer noen gode alternativer til alle og enhver. Jeg er jo som dere vet avhengig av å ha noe på hodet, og nå kommer jeg sakte men sikkert til å legge capsen litt på hyllen, og la prikken over i-en bli en kul lue istedet for en fresh snapback. Her er noen soleklare favoritter fra diverse nettsider…

1. Enkel sort fra Tiger HER 2. Fargerik herlighet fra Carhartt HER 3. Bad Hair Day fra Bubbleroom HER 4. Den perfekte beanie i metallic fra Nelly HER, finnes også i sort HER 5. Rett og slett Awesome fra Nelly HER 6. Basic og perfect fra Carhartt HER 7. Basic oppbrett fra Pieces HER, finnes i mange råfine farger. 

Noen som falt i smak? Selv har jeg fått supersansen for lurer med en kul tekst på, sånn som f.eks denne med teksten «Bad Hair Day«. Love it! 

Ha en deilig dag så lenge, så skrives vi litt senere. Jeg har nemlig et dypt innlegg på gang, som jeg håper vil falle i smak hos dere. Stay tuned!

SMASK ♥