LUKK ØYNENE…

Lukk øynene, og se for deg følgende scenario…

Du og en du er glad i sitter i en jeep uten tak. Du befinner deg i et solfylt Mexico, du er bittelitt solbrent på nesetippen, og hårene på armene har bleknet i solen. Du er iført en slækk og luftig sommerkjole. Du har solbriller på nesen, og håret har fått tilfeldige beach waves etter den lille dukkerten tidligere på dagen. Nå kjører du og kjæresten eller bestisen på en landevei langs palmene, mens håret flagrer i vinden. Dere kjører inn i solnedgangen, og der venter palmesus, et par iskalde Coronas, bonfire på standen, en stor vennegjeng, og god musikk. Dette er låten som spilles i Jeepen – ser du det for deg? Er ikke dette bare verdens chilleste, og deiligste låt?

Det var Vida som introduserte meg for denne i nettopp Mexico, og jeg falt pladask bare noen sekunder ut i låten. Og en så herlig låt som dette her, jeg jo selvfølgelig dele videre med dere..

Så… Bruk i underkant av fem minutter av formiddagen til å lukke øynene, og drømme dere bort til sol, varme og sjukt god stemning. Det er akkurat hva vi trenger på en grå og regntung tirsdag.

God klem og tusen slengkyss herfra