Annonse

LUKSUS PÅ BUDSJETT

//Sponset flyreise

Første gang jeg reiste på Premium Class med Norwegian, var da jeg skulle til New York i 2014. Jeg bestilte billettene uten å vite at det faktisk var premium class – jeg visste jo ikke en gang at Norwegian hadde en egen premium avdeling på sin Dreamliner, og da jeg fant setet mitt i den fremste delen av flyet skal jeg love dere at begeistringen var stor. Her snakker vi et stort og superbehagelig sete som kunne legges langt bakover, fotstøtte som ga ekstra god komfort, et deilig pledd som holdt meg varm underveis, og selvfølgelig 3-retters meny og et stort utvalg drikkevarer. Jeg var i himmelen – bokstavelig talt!

Business Class er jo ikke hverdagskost for oss vanlige dødelige – det koster jo i mange tilfeller en formue, og jeg har alltid vært bittelitt misunnelig på de passasjerene som vender til høyre, i stedet for venstre når jeg skal ut på lengre reiser. Å sitte der i en egen bås – og i tillegg bli vartet opp i x-antall timer, er jo rett og slett luksus, og Norwegian gir deg faktisk Business Class følelsen til en langt rimeligere penge.

Når man skal ut på lengre reiser, som f.eks. den vi nylig hadde til Las Vegas, er det ingenting som slår ekstra god service, ekstra beinplass og et stort og komfortabelt sete – et sete man kan krype opp i – inntullet i pledd – og faktisk få sove skikkelig godt. Det er ekstra behagelig for Dennis som er 1.87 høy, og som fortsatt har problemer med et kne etter mange år på fotballbanen. For han er Premium ekstra fantastisk, og vi elsker å fly på denne måten – Premium Class er LIVET! Og hvor magisk er det vel ikke at Norwegian flyr direkte fra Gardermoen til flere byer i USA? De flyr direkte til Vegas også, men dessverre passet det best for oss å ta en rute som inkluderte en mellomlanding. Tidligere har vi flydd direkte til våde Vegas og Los Angeles, og det er så deilig! Norwegian flyr også direkte fra Oslo til Chicago, Boston, Florida, San Francisco, Denver og Seattle ♥

Selve Dreamlineren 787 har en rekke innovasjoner som bl.a større vinduer og en mer stille kabin, og i tillegg er trykket i kabinen satt til å simulere en høyde på 1800 meter fremfor 2400 meter som det er i konvensjonelle fly. Dette er reduserer faktisk jetlag-syptomer som hodepine og muskelsmerter, og det er noe å rope hurra for!

Jeg har i flere år hatt Norwegian som ett av mine favoritt-flyselskaper, og det som gjør at jeg er ekstra glad i Norwegian er at de har en av de yngste og grønneste flåtene i verden. Dreamlineren er faktisk et av de mest miljøvennlige flyene som finnes med 20 prosent lavere utslipp enn andre, sammenlignbare fly. Norwegian jobber aktivt med å redusere utslippene i norsk luftfart, og støtter en bærekraftig miljøpolitikk. Enda en ting å rope hurra for, med andre ord!

Flere lurer på hvordan mattilbudet hos Norwegian er for veganere, og da kan jeg med glede informere om at de tilbyr en 100% vegansk meny. Her får du altså en vegansk 3-retters servert like etter take off, samt vegansk frokost like før landing. Man trenger med andre ord ikke å studere ingredienslisten for å forsikre seg om at man ikke får i seg noe man ikke er keen på, og det gjør hele opplevelsen ekstra bra. I tillegg finner man masse digg i snackbaren som man enkelt kan bestille underveis via den lille «TV-skjermen» . På Premium Class er alt av drikkevarer gratis, som også gjør at man sparer litt penger når man er ute og reiser.

Jeg må også bare legge til Lounge-tilgangen man har når man flyr Premium, og for oss som liker å ha god tid, er det gull verdt å kunne slå seg ned i en behagelig lounge hvor man kan drikke og spise så mye man vil – helt gratis ♥

Halleluja! Jeg gleder meg allerede til neste tur ♥ Vi har jo Miami på bucketlisten, så kanskje det blir Florida neste gang?

Nå skal vi gå i gang med en ny YouTube-snutt som publiseres litt senere i dag – stay tuned, fininger, og nyt ukens første dag. Håper den behandler dere bra!

Annonse