Annonse

LUKSUS PÅ EN SØNDAG

Det er få ting som slår slumre-søndager hvor man kan ligge å dra seg i sengen i timesvis, og nyte den ene koppen etter den andre, før man omsider klarer å komme seg ut av sengen…

Men med barn blir dette som regel bare et fjernt og deilig minne, som ytterst sjelden blir en realitet. Men så. Innimellom. Får jeg sove så lenge jeg vil, før den fine mannen min banker på døren for å servere meg en rykende varm kopp med gull! Og disse morgenene her? Halleluja! Det er bedre enn sommerferie og julaften og bursdag på samme tid, haha. Det føles i hvert fall sånn når jeg ligger der og nyter litt me-time, med kaffe i hånden og verdens fineste utsikt!

I dag er en sånn dag… Klokken 10.20 kom Dennis inn med en kopp til meg, og her har jeg ligget helt til nå. Jeg skal snart joine flokken min som leker så fint utenfor døren, men jeg må bare nyte litt til. Både morgenkaffen, utsikten og lyden av mine to favorittpersoner som koser seg med sitt…

Åh, hva mer kan en ønske seg?

I dag blir en skikkelig rydde/fikse/ommøblere/organisere-dag, og jeg er sååå giret! Jeg har noen spennende planer for soverommet vårt, og jeg har innsett at dette harmoniske, beige, ikke er noe for meg. Det er lekkert, absolutt, men jeg trenger mer liv og røre. Litt mer farger. Kombinasjon av grønt og rosa, kanskje? Tapet i taket? Nå løper fantasien løpsk, så kanskje lurt å ta en liten pust i bakken før jeg stikker innom Maxbo, haha!

Ønsker dere en vidunderlig søndag!

Annonse