Annonse

LUN STEMNING I STUEN

Reklame / Annonselenke: Lampehuset • Ellos • Jotex

Jeg har en veldig todelt smak hva gjelder interiør… Galningen i meg trenger farger og kaos, mens den andre – den litt roligere – den trenger lun stemning og harmoni. Og lun stemning har vi i underetasjen vår…

Sofa: Ikea / Gulvteppe: Her / Salongbord: Her /

Det er så deilig å avslutte dagene her i sofaen… Da tenner vi stearinlys og gjør det koselig, før vi kryper opp i sofakroken med en stor skål med popcorn på fanget, mens favorittseriene våre ruller på TV-skjermen. Nå er vi akkurat ferdig med «Ratched» , og det må jeg bare si – for en sykt bra serie. Den må dere se om dere ikke har sett den enda. Sarah Paulson er en av mine favorittskuespillere, og i denne serien er hun helt vill!

Sidebord: Her / Lampe fra Lampehuset: Her – Denne er sååå fiiiin! Men det er en utgående modell som nå er på salg, så om dere liker den, gjelder det å henge i før den forsvinner ♥

Dette sidebordet i speil (ikke bry dere om alt støvet som jeg glemte å koste bort, he he) er en av favorittene mine her hjemme, og endelig kom det til sin rett. Det har stått oppe i hovedetasjen, men det har egentlig aldri passet helt inn. Men her nede er det jo helt perfekt! Rart at jeg ikke tenkte på dette før!

Lysestake: Her / Fyrstikkeske: Nordavind Interiør

Lysestaker: Nordavind Interiør

Høsten er deilig, altså… Og noen ganger blir jeg faktisk skikkelig glad når regnet bøtter ned utenfor, sånn at vi kan være inne med god samvittighet ♥ Julen er ikke så fryktelig langt unna, og gjett om jeg gleder meg til å begynne å pynte!? Herregud jeg kan nesten ikke vente, hihi.

Ønsker dere en deilig tirsdag!

Annonse