Annonse

LUN STEMNING PÅ SOVEROMMET

Annonse: Lampehuset

Soverommet vårt er et av de rommene i huset som det har tatt lengst tid å bli ferdig med. Det er fortsatt ikke helt ferdig, vi mangler både gardiner i de små vinduene, et bord med stol hvor jeg kan ha kaffemaskin og andre duppeditter, samt nattbord  – som jeg har planer om å lage selv, forøvrig. Plassen er nemlig svært begrenset, så her må en kreativ løsning på plass, og det brennkvikt, haha.

Ellers er garderobeskap på plass, og den kjipe lampen som hang i taket da vi flyttet inn, har omsider blitt byttet ut med noe langt mer lekkert – nemlig denne vidunderlige saken her fra Lampehuset. Den er nok egentlig beregnet til å henge over spisebordet, men jeg elsker den her på soverommet over sengen. Ikke bare er den pen å se på, den gir også et magisk lys – og ikke minst nok lys til at jeg ser hva jeg tar på meg av klær på morgenen, haha. At den heter «Lannister» gjør den bare enda kulere, sett fra et Game of Thrones-perspektiv, haha. Jeg elsker Game of Thrones, men det er en helt annen historie!

Dette må være den lekreste taklampen jeg har sett noen sinne, faktisk. Og nå når vi raser inn i mørketiden, er godt lys ekstra viktig. Neste rom som står for tur er stuen, for der er det så mørkt at jeg faktisk får vondt i hodet av å tilbringe for mye tid der. Og sånn skal det jo ikke være i det rommet hvor du gjerne avslutter en lang og hektisk dag. Lun belysning, ja, men så må man ha muligheten til å skru opp lysstyrken når man vil lese eller kose seg med et magasin. Og magasiner på mørke høstkvelder, med kakao i koppen og tøfler på beina? Ja takk, sier jeg bare!

Lampehuset har så utrolig mye fint – både i de fysiske butikkene, men også i den flotte nettbutikken. Klikk deg innom om du er på jakt etter en ny lyskilde i heimen ♥

Det går i ett banka kjør om dagen, og den jobben jeg ikke får gjort på dagtid grunnet dansen, må jeg ta igjen på kveldstid etter at Falk er lagt. Så nå sitter jeg på kontoret og koser meg med både blogginnlegg og andre ting, før jeg skal synke ned i sofakroken med en svær skål med popcorn. Jeg har de villeste popcorn-cravingsene om dagen, haha. Trøkker i meg en pose hver eneste kveld…

Nyyyt kvelden, fine mennesker ♥

Annonse