Annonse

LUNCHIN’

Heiaaaa, herligheter ♥

Her har jeg kommet til lunsjen allerede, og la oss bare ta to minutter til å snakke om hvor forbanna digg laks er i kombinasjon med philadelfia og gressløk, på «helsprøtt knekkebrød» med urter og havsalt.. Altså jeg blir jo så forbanna glad når jeg spiser noe som smaker SÅ godt, så nå måtte jeg bare ta noen bilder og tipse dere lakselovers om at denne kombinasjonen rocker big time! 

Det er jo kanskje ikke det mest fancy opplegget, men godt er det, og så er det vel ikke så altfor usunt heller for de som skulle være opptatt av å telle disse deilige kaloriene, haha!

Mmmmmm..

Det ser ganske fristende ut, gjør det ikke? Dette er den ultimate frokosten eller lunsjen spør du meg, så nå handles det røkelaks til den store gullmedalje her på Løkka. Røkelaks er søren meg LIVET! 

Ellers er det dette ryddeprosjektet mitt som står på dagens agenda i tillegg til opprydding i mailboksen. I går fikk jeg virkelig tatt en real ryddeøkt i alle skuffer og skap i andre etasje, og det var så godt å få litt orden. I det siste har det bare vært et eneste kaos overalt, og da er det så vanskelig å få jobben gjort siden man liksom aldri finner det man leter etter. You know the feeling, right? Det er så slitsomt når du ikke en gang finner en kulepenn, liksom.. Bare fordi det flyter av uorden. Bah!

Om litt er det underetasjen som skal få en gjennomgang, og jeg håper og tror at jeg etter denne runden klarer å holde det strøkent fremover. Jeg sier jo dette til meg selv hver jævla gang jeg rydder, men denne gangen SKAL jeg bare klare å holde det rent og pent. Det sier jeg også til meg selv hver gang, men kanskje hemmeligheten ligger i det å faktisk ha orden i sakene i skuffer og skap også? For mye av rotet oppstår jo når man er på jakt etter noe som aldri dukker opp, og du blir nødt til å endevende hele leiligheten for å finne frem til det du mangler, haha.. 

OJ!

Nok prat om rydding.. Jeg kan også glede dere med at masse nytt og moro er på vei inn i nettbutikken. Blant annet notatblokker som dere har etterlyst og en haug av herlige key caps. Disse har vært superpoppis, og de nye variantene er til å dø for. Bare til å glede seg! 

Nå ringer VG, så da får vi skravles senere, men folkens? Kom med noen gode lunsjtips da, jippii!

SMASK 

Annonse