LUNCHIN’

Heisann hoppsann, mine sinnsykt vakre venner ♥

Denne dagen her, ass! FY FLATE FOR EN SINNSYKT BRA DAG, og selvom jeg våknet til snø (hva pokker er greien med det liksom?) så kunne ikke denne onsdagen vært bedre. Jeg har vært i såpass mange inspirerende møter og fått såpass mange gode nyheter at jeg holder på å falle av stolen, og dagen fordøyes nå over en superdigg og sen lunsj på Wayne’s Coffee… Den salaten de har der er dødsgod, og ikke bare en sånn gørrkjedelig og nitrist salat som man ofte får servert på typiske kaféer. Hurramegrundt og 10 poeng!

Jeg har jo i en hel føkkings evighet gått rundt og båret på en hemmelighet som de aller fleste er luta lei av å høre om, men om ikke lenge kan jeg omsider avsløre hva for noe festlig jeg har på gang, så stay tuned, darlings. Og dere? Denne gangen mener jeg det! HE HE HE!

Trallalalalalaaaaaaaa… Livet er så sinnsykt godt, og til helgen skal jeg til og med til solfylte og deilige Stavanger, hvor jeg skal kline til jeg blir sår på leppene. Dennis ble dessverre forhindret fra å komme opp hit, så da drar jeg heller nedover for litt etterlengtet kroppskontakt og kjærestekos. Guuuuri land som jeg gleder meg! Åh ♥

Hvordan har dere det i dag da, skjønniger? Noen som har hatt en like fin dag som meg? 

Klem i fleng ♥