Annonse

LUNCHTIME

Å hei hvor det går…

Inn i bilen, ut av bilen, inn i møte, ut av møte, blogging, inn i bilen, lunch, skravling, nytt møte, blogging, mailbox cleanup, inn i bilen, dinner date, blogging, planlegging, og sånn går no dagan! Akkurat sånn jeg liker det, selvom det går kraftig i surr til tider. Men men, jo mer stresset jeg er, og jo flere ting jeg har på agendaen, dess mer effektiv blir jeg. Jeg er en av dem som jobber best under press, sånn har det alltid vært i jobbsammenheng, men også på skolen. Jeg husker så innmari godt hvordan det var da jeg gikk på videregående… Vi fikk en innleveringsoppgave som skulle leveres en måned senere, og jeg var en av dem som begynte på oppgaven kvelden før innlevering… Gjerne sånn rundt klokken elleve på kvelden, som satt våken hele natten, som gjorde den beste innsatsen EVER, og som faktisk fikk toppkarakter på oppgaven. Selvom resultatene ikke alltid ble like bra, var det faktisk disse «i-siste-liten»- skippertakene som gav best resultater, og sånn er det fortsatt. Merkelig det der… Jeg klarer tydeligvis ikke å ha et altfor strukturert og «satt» liv, på en måte. Slik livsstil funker bare ikke for meg, så da får jeg heller bare leve med høy puls og en stappfull agenda…

Lunchen var forresten magisk. Omelett med masse digg… Sånn lunch jeg ikke klarer å lage selv. Ikke på noen som helst måte! Èn dag skal jeg begynne å interessere meg for matlaging. En dag jeg har god tid… Haha… Aldri! 

Hvordan er dere i forhold til «i-siste-liten»? Jeg vet jo at flesteparten av dere studerer, går på ungdomsskolen eller videregående, og jeg er faktisk skikkelig spent på om dere er sånn som jeg var i sin tid. Hva er liksom det mest vanlige?

Suss og Klem 

Annonse