Annonse

LUNSJ MED FAVORITTENE

Altså… Hjertet mitt smelter av den lille sjarmøren under her – min elskede lille «nevø», som jeg var på lunsj med i går. Det var så herlig å tilbringe litt tid sammen med både han og den herlige mammaen hans før avreise til Spania. Stine og Jaxon får meg alltid i ekstra godt humør, og gjorde den hektiske gårsdagen hundre ganger bedre ♥ Og vet dere hva som skjedde? Plutselig lå det en liten eske på bordet til meg, og oppi den var et bilde av Jax og meg, og et lite kort hvor det stod: «Tante Kissi, vil du være fadderen min?»

Herregud – jeg holdt på å ramle av stolen! Og så måtte jeg grine en skvett, haha, og så satt vi der da – og grein og klemte på hverandre, mens Jaxon tittet opp på oss og lurte på hva som foregikk. Lite visste han at jeg akkurat hadde blitt tildelt en viktig rolle, som jeg er så heldig å dele med noen andre som står meg veldig nær. Gjett om vi skal ta jobben på alvor ♥

Vi spiste en nydelig lunsj på Funky Fresh Foods – et matparadis for veganere, så her er også et lunsjsted jeg varmt kan anbefale i Oslo. Her kjører de også full julemeny i desember, og det kjenner jeg at jeg gleder meg skikkelig mye til. Få ting slår en deilig nøttesteik og selvfølgelig vegisterkaker – NAM! I går bestilte jeg Funky Fresh Plate med quinoa, hummus, diverse grønnsaker og falafel. Gud bedre så godt – denne her må dere faktisk bare smake på ♥

Og så har vi han her da… Lille hjerteknuseren vår ♥

Timene raser jo forbi i hundre kilometer i timen, og om bare én time setter vi kursen mot Gardermoen… Har jeg pakket enda? Nei! Har jeg dusjet? Nei! Har jeg lagt frem kamerautstyr, pass og lommebok? Nei! På tide å henge i med andre ord, haha.

Måtte denne tirsdagen bli like fin som dere ♥

Annonse