LUNSJPERLE I OSLO

Når man har blitt et JA-menneske (hehe), så blir rett og slett hverdagen hundre ganger bedre! «Skal du være med på lunsj i dag?» JA! «Skal vi stikke ølfestival?» JA! «Vil dere komme på førjulsmiddag med overnatting på Langhus? JA» Med alle disse ja-ene, følger nye minner, fine opplevelser og kanskje til og med noen gode tips… Sånn som dagens lille lunsj-tips her i hovedstaden.

Nå har riktignok The Kasbah på Alexander Kjellands Plass alltid vært en av mine favoritter i Oslo, men jeg tenkte å gi dem litt mer oppmerksomhet da jeg så hvor mange som lurte hvor fredagslunsjen min kom fra. Det er nemlig sånn vegansk mat kan se ut, og hvis ikke det ser latterlig digg ut, så vet ikke jeg! Kasbah har en meny som er stappet med yumminess for oss som spiser plantebasert, og hummusen og falafelen der er til å dø for – NAM!

Lunsjdaten min var min fine Pay, og det var så godt å sitte her i såffan sammen og bare ta en liten timeout. Det er så viktig å sette av litt tid i hverdagen til gode samtaler med gode venninner, og på The Kasbah er det så hjemmekoselig og lunt at det liksom blir litt ekstra kos. Vi bestilte begge falafel plate med hummus, og så klinte Pay til med en kakao med havremelk til dessert – herregud så god den var. Jeg var så misunnelig der jeg satt og slurpet i meg te, og den kakaoen må dere faktisk bare smake om dere tar turen innom!

I går kveld dro vi altså ut til et vennpar på Langhus, og i dag har vi vært på ølfestival med noen av Dennis sine kompiser fra Ålesund. Mer om dette i morgen, for nå blir det film og middag her i heimen, før vi kryper til køys. Jeg er sååå trøtt, kjenner jeg, og gleder meg allerede til natta.

Nyt kvelden, skjønne venner ♥