LYCKLIGA GATAN

SE på det her… Er det rart jeg elsker Stavanger? 

Her kommer altså gårsdagens sprudlende bilder som jeg faktisk valgte å spare til i dag, siden jeg i går så for meg at jeg i dag ville ligge strak ut, og ergo ikke være i stand til å ta noen inspirerende bilder. I går, i dag, i går, i dag… Fikk dere med dere at det var i går jeg så for meg i dag? Jeg hadde helt rett, og ligger as we speak i fosterstilling etter nattens festligheter. Fullstendig ubrukelig som dere har merket hvis dere har lest teksten så langt, men altså… FOR en fredag, FOR en date, FOR en bytur…

Formen i dag er et tegn på en fantastsisk fredagskveld, og når vi er litt mer oppe og nikker, skal vi bort til familien Poppe og nyte en deilig lørdagslunsj. Herlig!


SOM vi koser oss, og det skinner vel greit igjennom på disse bildene SELVOM vi er et kleint klissete par. Vi snakker liksom brudebilde i midten der hvis vi hadde vi byttet ut skinnjakke og rutete skjorte, med hvit kjole og dress, men siden det ikke er hver dag jeg viser den typiske kjærestejenten på bloggen, synes jeg det er lov, eller hva? Nå blir det jo faktisk ikke mer kliss på flere uker siden jeg om ikke lenge stikker til USA, og da kan vi heller glede oss over oppdateringer fra fantastiske destinasjoner og road trips, og spare kjærestebloggingen til et senere tidspunkt. Dessuten LOVER jeg å aldri bli en sånn crazy girlfriend som inkluderer kjærestesnakk i hvert jævla blogginnlegg. Litt rock’n’Roll skal det pokker meg være! Hahahahah. 

Hvordan var fredagen deres da, og har dere en fiiiin lørdag?

Peace & Love ♥