Annonse

LYKKE PÅ EN FREDAG

Mine engler, hallaisen ♥

Gud bedre for en deilig fredag… Solen skinner i hovedstaden, og det er ingenting som er bedre enn en fredag med fint vær. Jeg startet dagen med et møte hos Junkyard, og deretter tuslet jeg nedover til butikken i det fine været. Denne halvtimeslange spaserturen gjorde meg rett og slett så lykkelig – jeg vandret nedover Markveien, tok en liten svipptur innom kjærlighetsbroen, hvor hengelåsen Dennis og jeg hang opp for noen år siden henger fremdeles, før jeg stakk innom Retro Lykke Kaffebar for en liten kopp kaffe. Den friske luften og solen rett i fleisen gjorde så godt, og jeg tuslet av sted mens jeg knipset noen bilder av alt det fine jeg kom over på min vei. Disse bildene ønsker jeg selvfølgelig å dele med dere, og håper disse glade snapsene kan gi dere et smil om munnen ♥

Jeg er nå på plass i butikkeni Thorvald Meyers Gate 85, og er klar for å ta imot sprudlende kunder helt frem til klokken 17.00 i dag. Velkommen til en solfylt og supertrivelig handel ♥

Hva står på planen i dag, rockeboller?

Love you all!

Annonse