Annonse

M FOR MANDAG

Jaddaa.. Da kom mandagen som et gigantisk slag i trynet og bare, «Yo, ferien er over missy. Få opp tempoet»

Bah!

Jeg likte ferien så godt jooo.. Selvom jeg liksom ikke hadde helt fri, var det noe deilig over det å holde seg helt unna mailboks og hverdagslige plikter. Nå er den tiden hvor jeg har ligget på latsiden over, og det er på høy tid å få orden i rotet. Den første hele uken i 2015 begynner ikke sånn jeg hadde håpet på, haha. Jeg satte vekkerklokken på seks for å komme tidlig i gang, men jeg klarte selvfølgelig ikke å komme meg opp før de ringte fra verkstedet med en trist melding vedr. Yarisen.. 

Dere vet jo at hele bilen klikket i vinkel like før jul, sant? Vel.. Den har klikket for godt, og jeg må bare innse at den ikke orker mer. I 15 år har den levert varene og aldri sviktet oss. Den har vært med på øvelseskjøring, langturer, jenteturer, kjæresteturer og gudene vet hva, men nå er den helt kaputt. Det vil koste så mye mer å fikse den enn hva bilen faktisk er verdt, så da er det vel bare én ting å gjøre.. Vrake hele herligheten. Triste greier ass! Det er liksom så mange fine minner knyttet til den lille Toyotaen, spesielt fra tiden da den var splitter ny. Da kjørte nemlig mamma og meg rundt om kring, superstolt over familiens nye medlem som vi ble så glad i.. Haha, det er en bil, liksom, men en skjønn liten bil med sjarm! 

Nå ble altså litt flere ting ført opp på dagens to do- liste, og heldigvis har jeg herlige og fargerike hjelpemidler rundt meg som gjør det lettere å holde en god oversikt. Både lettere og ikke minst kjekkere, og disse fargene bidrar alltid til økt motivasjon! 

Nei dere, jeg må få fingern ut og få gang på en ny bil. Jeg er jo helt avhengig av et kjøretøy, så nå leker jeg med tanken på å lease en bil. Har dere noen erfaringer her? Jeg er nemlig helt grønn når det kommer til dette, og trenger alt jeg kan av tips og råd!

Nyt dagen, babes. Håper den behandler dere bra!

LOVE LOVE LOVE 

 

 

Annonse