Annonse

MADRID LI V IN’

Nei NÅ koser vi oss, skal jeg fortelle dere, og dagen har gått med til hygge på utendørs restaurant og litt shopping. Det er jo ikke akkurat det helt typiske Spania-været, men det har ingen ting å si når man er i så godt selskap. 

På denne lille shoppingrunden fant jeg noe jeg har vært på jakt etter i en hel føkkings evighet, nemlig fargerikt og fresht sengetøy… Guri land så fint det skal bli hjemme på soverommet nå, og det er liksom det siste som mangler for å bli helt ferdig med alt. Lenge siden jeg har blitt SÅ glad for så «lite», og nå føles det faktisk som at jeg ikke trenger å shoppe noe mer resten av året. No kidding! HEHE… Mulig jeg må trekke dette tilbake på et senere tidspunkt, men det går bra, sant? 

Åååå… Gleder meg sånn til å vise dere ♥

Her er forresten noen snapshots fra dagen… Madrid er herlig!

Nå skal vi ut å spise en bedre middag, så da vil jeg bare ønske dere en helt fantastisk onsdagskveld, fine lesere ♥ 

Klem i fleng

Annonse