Annonse

MAGAZINE MORNING

God morgen, mine fine ♥

Nå satt jeg akkurat kaffen i halsen på min vandring gjennom denne utgaven av Costume.. Litt ut i bladet blir jeg møtt av en kliss naken blogger med titsa og bushen på fullt display, og jeg glemte alt om skoene hun faktisk skal fronte for Bianco. En naken kvinnekropp er vakkert, for all del.. Men i Costume? Jeg var liksom ikke helt forberedt på at jeg skulle få pupper og vagina til frokost i dag, så en heads up hadde vært fint, HE HE!

Selvom Frk. Phil har en banging body som er usedvanlig pen å se på, klarer jeg ikke helt å bestemme meg for om jeg liker det eller ikke. Hmm.. Merkelig morgen!

Anyways.. 

Er det tirsdag i dag, ja? Det betyr to dager til en svipptur til London, og kun SEKS dager til jeg blir samboer. Halleluuja som jeg gleder meg! Jeg kjenner at jeg ikke fungerer på en like god måte uten et delvis daglig samvær med den kjekke mannen min, så vårt nye liv sammen kommer til å bli så ubeskrivelig godt for oss begge. Goodbye avstandsforhold.. Det var kjekt så lenge det varte, men nå forholdet til the next level. Hurra!

Har dere det fint i dag, Lovelies? Og dere? Bare sånn for å være enige vedr. gårsdagens irritasjonspost, så må dere ikke tro at jeg ikke støtter oppunder budskapet bak Ice bucket Challenge. Det er fantastisk at man kan dra inn mye penger til forskning på ALS og gjøre befolkningen oppmerksom, men det som irriterer meg er at det i mange tilfeller virker som om de som utøver dette stuntet er mer opptatt av å vise seg lettkledd frem, i stedet for å fremme fokusen rundt hva dette egentlig handler om. Jeg måtte se så mange videoer av halvnakne mennesker før jeg forstod hva dette faktisk gikk ut på, og det er da det faktisk skurrer litt. Skjønner dere hvor jeg vil? Det er uhørt å utnytte en lidelse til å vise seg frem.. Det er faktisk bare kvalmt!

Kjærleik ♥

Annonse