Annonse

MAKE A WISH

Hei igjen, flottinger ♥

Jeg har akkurat kommet hjem etter en herlig lunsj ute hos mamsen og Jon, men turen ut dit skulle vise seg å ikke gå på skinner. Jeg kom meg nemlig sånn i utgangspunktet ikke lenger enn ut i snøfonnen på fortauet, for der valgte batteriet på Yarisen å ta kvelden… Så da stod jeg der, da. Midt på fortauet på vei ut av den smale innkjørselen, BOM fast, sånn halvveis ut i veien og bare, «Pokker! Først kaffe i sofaen og nå dette!» Mohahahah. 

Der ble jeg sittende, uten å få start på bilen, uten å helt ha en slagplan for hva min neste move skulle være, men SÅ kom redningen. To mannfolk i frakk, som igjen rekrutterte alle de andre stakkars jævlene som gikk forbi, for her måtte alle nemlig hjelpe den stakkars bergenseren som ikke kom seg av flekken. De fikk dyttet meg inn igjen i bakgården, jeg ble mobbet, jeg knuste nesten speilet på bilden, fikk (tro det eller ei) start på bilen igjen, og tror dere søren meg ikke at jeg til slutt klarte å lure bilen ut i veien? JEPP! Med god hjelp fra naboen som stod og ropte «KLAAART«, mens jeg fyrte gasspedalen i bånd og føk ut i bilveien. FOR et syn det må ha vært, men jeg kom meg frem, og det bare femten minutter forsinket. HAH! Trenger ikke no fancy firhjulstrekk her i gården, vett. 

Ler meg ihjel mens jeg drikker enda mer kaffe, og surfer litt på nettet på jakt etter nye skatter. Dette armbåndet må jeg bare ha! Så sinnsykt nydelig, enkelt, fresht, og ikke minst med en innmari fin tekst, så nå må jeg bare gå tilbake i loggen for å faktisk finne tilbake til nettsiden hvor dette dukket opp. NØRD som bare ikke kunne notere linken med det samme, men samma det. HE HE!

I kveld blir det meksikanske fristelser på en restaurant her på Løkka, og jeg gleder meg SÅ til en skikkelig jentekveld ♥

Jeg er forresten i full gang med å lage en oppdatert video av leiligheten til dere, så da er det bare til å glede seg litt ekstra til i morgen. YEY!

Nyt kvelden, vakre mennesker ♥

SMASK

Annonse