MAKE IT HAPPEN

Heisann skjønnheter ♥

Jeg jobber alltid hardt for å oppnå mine mål, men den siste måneden har krevd mer av meg enn noen gang tidligere. Dere skal i helgen, endelig få vite hva jeg har på gang, men før den tid tenkte jeg at det var på sin plass å komme med et skikkelig motiverende blogginnlegg som jeg håper vil få de fleste til å ville få fingern ut og få satt drømmer og mål til liv. 

Er du en av dem som er bekymret for å ta noen sjanser her i livet? Når du blir gammel er det ikke de sjansene du tok du kommer til å angre på? Det er mest sannsynlig at du ikke tok enda flere av dem, spesielt når mulighetene er så uendelig mange? Vi har et ekstremt stort lerret foran oss, og det er faktisk bare til å begynne å ta fatt på de tusenvis av fargestiftene, og begynne å fargelegge.

Jeg har alltid vært en person som liker å hoppe i det. Ta noen sjanser, rett og slett fordi livet er for kort og ikke minst altfor spennende til å la være. Livet handler om å stole på seg selv, ta noen av disse sjansene, og finne lykken. Du lærer av erfaring på godt og vondt, trinn for trinn? Det gjelder å hoppe i det, og etter å ha tenkt litt over livet og i tillegg lest noen ekstremt inspirerende tekster, ønsker jeg i dag å dele noen punkter med dere som jeg vet vil være verdt å ta til seg.

Det handler om å ta noen sjanser her i livet, ta et dypdykk inn i tankene dine, og få magiske ting til å skje. 

♥ Følg magefølelsen: Livet er for kort til å vente på at spennende ting skal skje, og hver dag er en ny sjanse til å forandre livet ditt. Enhver stor bragd starter med beslutningen om å prøve, så det gjelder å stole på den lille stemmen inni hodet ditt som sier, «men tenk hvis…» og deretter kjøre på. Gi deg selv en fair sjanse. Du ville bli overrasket over hvor ofte » tenk hvis » fungerer, og neida… Du er ikke forpliktet til å vinne hver gang. Du er forpliktet til å fortsette å prøve, og gjøre det beste du kan gjøre hver dag for å forbedre det du lærte i går .

♥ Tro på dine egne evner: Du har alt du trenger inni deg til å bli en best mulig versjon av deg selv. Tro at du kan. Tro at du er i stand til å skyve hardere og lenger enn du har gjort før. Tro at du er ung nok, gammel nok, smart nok og sterk nok til å oppnå dine mål. 

♥ Ta et steg videre i dag: Du vil være død en dag, og uansett hvor dramatisk dette høres ut, så er nok dette dessverre den nakne sannheten. Spørsmålet er: Vil du velge å leve akkurat nå? Tenk litt over at livet ikke starter når  «dette eller dette er ordnet opp i.» Dette er din tid. Livet er nå. Gjør noe med det, og ikke vent det bort fra deg.

♥ Prioriter dine mål: Hvis du ønsker å leve et lykkelig og fullverdig liv, må du binde deg til meningsfylte mål og ikke bare til mennesker og ting. Aldri frata eller gi opp på noe som er viktig for deg… Ikke fordi du fortsatt har i morgen for å starte eller prøve igjen, men fordi du kanskje ikke har i morgen i det hele tatt. Livet er kortere enn det noen ganger virker. Gjør at i dag teller. Om det så er ett lite skritt hver dag, er et lite skritt et stort i den store sammenhengen. Ta fatt på et mål hver eneste dag, og avslutt dagen med ordet; «Check!«

♥ Arbeid hardt selv når det gjør vondt: Husk, personlig vekst i alle samfunnslag er en langsom, jevn prosess, og det er rikelig med tid for deg å være den du ønsker å være i livet. Ikke nøy deg med mindre enn hva du tror du fortjener eller mindre enn hva du vet at du kan være. Til tross for de utfordringer du vil møte underveis gjelder det å aldri gi opp på deg selv. Du er modigere enn du tror, sterkere enn du synes, smartere enn du tror, og dobbelt så dyktig som du noensinne har forestilt seg. Hold det gående!

♥ Oppretthold dine standarder: Ikke late som om du ikke trenger kjærlighet og respekt når du faktisk har behov for dette. Ikke hold deg selv for narr ved å si alt er OK, når det ikke er det, eller for å overbevise deg selv om at du liker jobben din når du vet så inderlig godt at du er i stand til mye bedre. Elsk deg selv nok til å aldri senke standarden for de gale grunnene.

♥ Slå tilbake: Når du blir avvist fra noe godt, betyr det ofte at du blir omdirigert til noe bedre. Vær tålmodig. Vær positiv, og husk at uansett hvor mange feil du gjør eller hvor sakte fremgangen er, er du fortsatt langt foran alle som ikke prøver.

♥ Smil: Ikke la et dårlig øyeblikk ødelegge dagen din. Tenk på det som nettopp et dårlig øyeblikk, ikke en dårlig dag. Stresset melder sin ankomst når din bekymringsliste er lengre enn din takknemlighetsliste, og lykken begynner når takknemlighetslisten er lengst. Finn noe å være takknemlig for i dag. Sørg for å sette pris på hva du har. Vær takknemlig for de små tingene i livet som betyr så mye.

♥ Vær oppriktig snill mot andre: Godhet i ord skaper tillit og motivasjon. Godhet i tenkning skaper positivitet og mulighet. Godhet i å gi, skaper styrke og kjærlighet, og gjennom godhet har du muligheten til å gjøre en enorm forskjell i hvert liv du berører, inkludert ditt eget. Når du leder noen som er lost og forvirret, når du holder noen som er trist og sørgende, når du klemmer noen som har mistet alt sitt håp, vil du også føle deg selv sterkere. Spre rundt deg av godhet akkurat der du er. Det er disse små bitene som er satt sammen av godhet som sammen endrer verden .

♥ Lev et liv med integritet og ære: Integritet er å velge dine handlinger basert på moralske verdier snarere enn personlig vinning. Det handler om å leve hederlig. Det handler om å gjøre det rette uansett hva, selv når ingen kommer til å vite om du gjorde det eller ikke. På slutten av dagen er ditt omdømme hva andre folk vet om deg. Din ære er hva du vet om deg selv.

♥ Vær rar på din egen måte: Vi er alle rare, spesielt jeg, og livet er merkelig. Når vi finner noe vi brenner for og som gjør at vi ønsker å jobbe hardt, kaller vi dette lidenskap. Når vi finner noen som er like rare og skrullete som oss selv og som vi finner gnisten og kemien med, kaller vi det kjærlighet. Hvis vi zoomer objektivet helt ut slik at vi kan se alle de rare folkene i verden gjør sine rare ting, innser vi at det å være merkelig ikke er så rart likevel. Det er menneskets natur, og jeg elsker det!

♥ Vær åpen for å elske: Din største oppgave er ikke å finne kjærligheten, men å oppdage og fjerne alle barrierer i deg selv som du har bygget opp mot den. Selvom man sitter på erfaringer som tilsier at alle menn er ubrukelige douche bags, og du har mistet alt håp på kjærlighet og menn generelt, vil det alltid finnes en eller annen der ute som vil få deg til å endre oppfatning. Plutselig står han der, og uansett hvor tåpelig det kan høres ut, så gjør han faktisk det. Ikke når du jakter som verst, men når du minst venter det. 

♥ La ting som har skjedd tilhøre fortiden: Det å holde igjen på det som ikke lenger er, holder mange av oss tilbake. Noen av oss bruker mye tid på å tenke over fortiden og la den styre nåtiden. Ikke kast bort tid på å prøve å leve i en annen tid og på et annet sted. La det gå! Du må godta slutten av noe for å begynne å bygge noe nytt, så i dag oppfordrer jeg deg til å lukke noen gamle dører som fortsatt står åpen. Fortiden kan ikke endres, men den kan ødelegge nuet. Det er ikke verdt det.  

♥ Ta deg tid til å bare være der du er: Du vil alltid gå glipp av noe, og du kan ikke få alt. Dermed vil det alltid virke som noe vidunderlig kan skje andre steder, og det er helt greit.  La det gå, og innse at du har det fint der du er NÅ. Det beste i livet er ikke et annet sted, det er akkurat der du er i dette øyeblikk. Du må akseptere at noen ting aldri vil bli ditt, og lære deg å sette pris på det som er ditt. Her snakker jeg av erfaring, og etter at jeg innså at det faktisk ikke var så himla ille å gå glipp av DEN festen, eller DÈT møbelsalget på Bohus, har jeg fått en ny og indre ro som gjør meg så uendelig godt.

Le ofte og elsk genuint. Respekter andre og døm mindre. Smil, vær en venn, sett pris på skjønnheten rundt deg uansett hvor du er, og se det gode i mennesker og situasjoner. Utforsk dine idéer, ta noen utfordringer, vær deg selv, vær rar, elsk deg selv. Vær snill, ærlig, tro på dine egne evner, jobb hard, nyt, følg magefølelsen og LEV.

Lerretet er ditt, og en verden venter på deg!