Annonse

MAKE TODAY FUN

Solen skinner for vår flotte Konge i dag – gratulerer med 80-år, kjære Kong Harald. Du er den råeste nordmannen jeg vet om, og jeg er skikkelig glad for at vi har en så flott konge som deg. Harald 4 ever, sier jeg bare. Måtte han leve i 100 år! Minst…

Vi har kommet oss til ukens andre dag – for noen er det vinterferie, og det høres jo sjukt digg ut. Det er nok flere av dere som har stukket til fjells, og som nå nyter en sen frokost med familien eller vennegjengen, før dere spenner skiene fast. Åh, jeg må innrømme at jeg er bittelitt misunnelig. Hvor digg er det vel ikke med hyttetur på fjellet, solen rett i fleisen, og pudderføre?

Min morgen startet med at jeg forsov meg med hele TO timer. Helt krise, skal jeg fortelle dere, men jeg var så dypt inne i drømmeland da vekkerklokken ringte, at jeg ikke fikk med meg hva som egentlig foregikk. I drømmen satt jeg nemlig på en slot machine på Palazzo Hotel i Las Vegas, og plingelyden fra vekkerklokken hørtes ut som plingelydene fra automaten, haha. Så da satt jeg der da, og ropte «BIIIG MOOONEEEEY» såpass høyt at jeg faktisk våknet av min egen roping. Jeg må helt seriøst få tilfredstilt Vegas-behovet mitt i løpet av nærmeste fremtid, haha.

Kaffe fra Litte Miss Fun-koppen fikk fart på det trøtte trynet, og nå er jeg i full sving med dagens gjøremål før jeg setter kursen mot Bergen. Marianne styrer sjappa i dag og holder åpent til klokken 18.00, mens jeg holder foredrag i Bergen. Arrangementet finner dere HER, og er åpent for alle om jeg ikke tar helt feil. Kanskje vi sees?

Nyt dagen så lenge, så sees vi snart ♥

Annonse