Annonse

MAKEOVER

Fy faen..

Nå fikk jeg nettopp kjeft av Dennis fordi jeg ikke klarte å trykke på riktig knapp på FIFA mens han måtte løpe på dass. «Trykk på den knappen når motstanderen får ballen.. Det er sjuuukt viktig«, og jeg bare, «hvilken knapp???«, og han bare, «DEN knappen der» mens han pekte.. Jeg klarte ikke det.. Hadde ikke sjans» HA HA! Så nå ble han sur. Jeg ler.. Høyt!

God ettermiddag, hotties ♥ Her går det i FIFA som dere skjønner, før vi skal ut å handle noe middag. Noen forslag til hva vi kan lage? Vi aner ikke, men før vi tar på oss og setter kursen mot butikken har jeg noen snaps fra dagen på lur. Jeg har vært hos frisøren som dere vet, og hjelpes så bra det ble. Jeg er jo nesten blondie, og den forandringen gjorde godt. De av dere som har addet meg på snap har fått en smakebit allerede, og i morgen skal jeg vise dere noen close ups av det endelige resultatet. Isabelle er så sinnsykt flink, og det er alltid en glede å være hos henne i den freshe salongen til Hendrix på Frogner.. Den ene gangen i året, haha! Jeg fikk litt kjeft i dag, for én gang i året er ikke bra nok. Heretter er det full skjerpings!

T-shirt fra StyleConnection HER // Skjørt fra NewYorker // Neglelakk fra OPI HER

Wææ.. I morgen er den store dagen, forresten.. Premieredagen, og Bloggerne sesong 3 kickes i gang for fullt. Jeg er så spent og bittelitt nervøs, men gleder meg likevel til sesongstart. Morgendagen sparkes i gang hos God Morgen Norge, så hvis dere har tilgang på TV på formiddagen må dere tune inn på TV2. Etter sendingen vil det også være mulig å chatte med Chioma og meg, så her kan dere f.eks få svar på spørsmål om dere skulle ha noen. Legger ut en link til hvordan dette vil foregå her i innlegget litt senere. 

Har dere det fint? 

Klem i fleng ♥

//Behandlingen er sponset

Annonse