Annonse

MAKING CHANGES IN THE BEDROOM

Jo mer jeg tenker over det, dess mer går det opp for meg at det rommet jeg trives minst på av alle rommene i cribben vår, er soverommet… Jeg har prøvd å gjøre et par forandringer fra tid til annen, men det har liksom aldri blitt 100%. Soverommet er jo et rom man tilbringer en del tid, og når man legger seg om kvelden og står opp om morgenen, skal man trives… Ikke sant?

Det var vel i dag jeg virkelig skjønte hva som gjør rommet så ukoselig, og det er uten tvil fargevalget. Veggene er hvite, og med den ene siden av rommet hvor takhøyden er på litt over 3 meter, blir hvitt utrolig kjedelig og kaldt. Skapdørene er i en litt kjip gråfarge, og så har vi jo heldigvis den fine kontrastveggen bak sengen som er malt med kalkmaling. Det er vel det fresheste elemetet på rommet vårt – bare så synd at vi ikke ser det når vi sitter i sengen, haha.

Vi mangler noe som gjør rommet lunere, og da kommer definitivt noen trivelige gardiner til å gjøre susen, i tillegg til en mørkere farge på veggene, samt nytt trekk på sengegavlen. Nå blir fargepaletten mørk blå, kalk-grå, mint, mørk grønn, fersken og rosa, og jeg tror det kommer til å bli superfint.

På den 3 meter høye veggen, skal vi lage en inspirerende bildevegg som jeg tror kommer til å gjøre rommet ufattelig mye hyggeligere. Bildene under her kommer til å ta seg så himla godt ut på en mørk vegg, og jeg kjenner at jeg klør i fingrene etter å komme i gang. Nå skal det bli både herlig og inspirerende å stå opp på morgenkvisten – for sånn som det er nå, har jeg bare lyst til å sove videre i det uendelige, haha.

I morgen skal vi gå i gang med dette prosjektet, og jeg starter med å trekke om sengegavlen. Det er jo superenkelt og moro –  alt jeg trenger er stoff og stiftemaskin, så dette kommer til å gå unna i en fei. Det er verre med malingen… Gøy de første 10 minuttene, men deretter er det helt gørr, haha. Heldigvis er vi to stykker som skal fordele oppgavene – phew!

Jeg er giret, og håper dette blir like fint som jeg forestiller meg. Hva tror dere? Blir det bra?

Dennis har fotballkveld med en kompis i dag, så jeg har funnet tilbake til min guilty pleasure, nemlig Sims… HE HE! Nå skal jeg bygge noen funky hus, og deretter blir det enda mer taco. Taaaacooooooo ♥

Har dere en fin kveld?

Suss og klem

Annonse